Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - Sacha Boey için verildi - GS'den son haberler - Galatasaray Haberleri
        1

        Bu sezon gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin ilgisini çeken Sacha Boey'e vize çıkmadı!

        2

        Sağ beki Pedro Porro'yu Tottenham'a satmaya hazırlanan Sporting, Sacha Boey'i gündemine aldı.

        3

        Listesinde Pol Lirola'nın da bulunduğu Sporting'in resmi teklif yapmak için hazırlandığı öğrenilirken Galatasaray yönetimi de Sacha Boey gündemini masaya yatırdı.

        4

        Okan Buruk'un oyuncudan memnun olduğu ve devre arasında takımda taşları yerinden oynatabilecek bir ayrılığa sıcak bakmadığu öğrenildi.

        5

        Sacha Boey'in bu performansıyla yazın da benzer ilgi ve teklifleri alacağını düşünen Galatasaray yönetimi de Okan Buruk'la benzer görüşte.

        6

        Sarı-kırmızılı idareciler, şampiyonluk yarışında bu tarz ayrılıkların takımı bozabileceğini düşünüyor.

        7

        Sporting ve Udinese'nin konuşulan tekliflerini yetersiz bulan sarı-kırmızılılar, Boey'in bonservis bedelini 15 milyon Euro olarak belirledi.

        8

        Galatasaray yönetimi devre arasındaki bir ayrılık için ise 15 milyon euro'dan daha fazla rakamlarla masaya oturmayı planlıyor.

        9

        SEZON BAŞINDA KADRO DIŞIYDI!

        Galatasaray'da seçim sonrasında teknik heyetle birlikte sezon açılış tarihleri de değişmişti. Öne çekilen tarihte İstanbul'a gelemeyeceğini belirten Sacha Boey kadro dışı kalmıştı.

        10

        Buna rağmen ilk resmi maçta formayı sırtına geçiren ve bir daha kaptırmayan genç futbolcu transferin de gözdesi oldu.

        11

        Sarı-kırmızılı takımın Fenerbahçe'yi deplasmanda yendiği maçta gösterdiği performansla öne çıkan isimlerden biri olan Sacha Boey için ünlü menajer George Gardi'den geçen günlerde açıklama gelmişti.

        12

        Tuttomercatoweb'e konuşan Menajer George Gardi, "Sacha Boey günümüzün futbol şartlarına uygun modern bir bek ve kanat oyuncusu. Bugün Avrupa'da onun gibi futbolcuları kadronuza katabilmek için ekonomik olarak büyük paraları gözden çıkarmanız gerekiyor." demişti.

        13

        Galatasaray'da forma giymenin kolay olmadığının altını çizen Gardi, "Galatasaray formasını giyip, oynamak kolay değil. Bunun için büyük bir karakterinizin, özgüveninizin olması gerekiyor. Birçok kişi bunu başaramadı." şeklinde konuşmuştu.

        14

        Sacha Boey'e teklifler olduğunu söyleyen George Gardi, "İtalya'dan da teklifler var. Ancak yalnızca doğru koşullar altında hareket edecek." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ