Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Banega'da flaş gelişme! Aslan Bombayı patlatıyor! Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Şampiyonlar Ligi'nde güçlü bir kadroyla mücadele etmek isteyen Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Valentine Ozornwafor'a imza attıran, anlaştığı Ryan Babel'i ise İstanbul'a getiren sarı-kırmızılılar, Ever Banega transferinde de yol kat etti.

        2

        Teknik direktör Fatih Terim'in mutlaka kadrosunda görmek istediği Arjantinli oyuncu için Sevilla ile uzun süredir müzakerelerde bulunan Galatasaray, Endülüs ekibinin istediği bonservis bedelini kendi istediği düzeye çekmeyi başaramamıştı.

        3

        Sevilla'nın Galatasaray'dan Banega için 7 milyon Euro isterken 6 milyon Euro'ya kadar indiği öğrenilirken sarı-kırmızılıların bu fiyatlara çıkmadığı kaydedildi.

        4

        Galatasaray idarecileri Banega'nın bonservis teklifini 4 milyon Euro civarına çekmeye çalışırken Sevilla, sarı-kırmızılılara yeni bir yol sundu.

        5

        Endülüs ekibinin Banega transferinde Fernando'yu da dahil ettiği öğrenildi.

        6

        Sarı-kırmızılıların Fernando'nun da Sevilla'ya gitmeye sıcak bakması durumunda bu transferi Fernando+bir miktar para karşılığında bitirmesi bekleniyor.

        7

        İTALYA'DAN BANEGA İDDİASI

        Galatasaray'ın transferi için yoğun mesai harcadığı ve Sevilla ile sıkı pazarlıklar yaptığı Ever Banega için İtalya'dan bir iddia ortaya atıldı.

        8

        La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre Galatasaray, Arjantinli yıldıza yıllık 4,5 milyon Euro'dan 3 yıllık bir sözleşme teklifi yaptı.

        9

        Arjantinli oyuncunun bu teklifi çok değerli bulmasına rağmen son kararını vermediği kaydedildi.

        10

        10 numara, orta saha ve ön libero mevkilerinde görev yapabilen tecrübeli yıldız, bu sezon 51 resmi 8 gol ve 11 asiste imza attı. Banega, Arjantin milli takım formasını 65 kez terletti.

        11

        İNGİLTERE, SERI'Yİ DUYURDU

        İngiltere'de yayın yapan The Guardian, Galatasaray'ın Fulham forması giyen Jean Michael Seri için teklifte bulunduğunu haberleştirdi.

        12

        Guardian'dan Ed Aarons, sarı-kırmızılı kulübün 27 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcuyu kiralamak istediğini kaydetti.

        13

        Aarons ayrıca Roma ve Monaco kulüplerininse oyuncuyu bonservisiyle kadrosuna katmayı düşündüğünü yazdı.

        14

        Fulham ile olan sözleşmesi 2022 yazında sona erecek olan yıldız isim, geride kalan sezonda 34 maçta forma giyerken 1 gol ve 3 asist kaydetmişti.

        15

        "ADEM BÜYÜK GELİYOR"

        TRT Spor'un haberine göre Galatasaray, Yeni Malatyaspor'dan ayrılan Adem Büyük ile anlaşma sağladı.

        16

        Tecrübeli futbolcunun bugün İstanbul'a gelerek sarı kırmızılı takımla sözleşme imzalayacağı öne sürüldü.

        17

        MURİÇ İÇİN ÜST ÜSTE AÇIKLAMALAR!

        Adı Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Vedat Muriç ve yeşil-beyazlı kulübün Başkanı Hasan Kartal, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

        18

        Hasan Kartal, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Vedatla bizim görüşmemiz geç oldu. Vedat bizim sporcumuz, oyuncumuz. Sporcumuz ne istiyor? Kafasındaki nedir? Sporcumuza anlatıyoruz, sporcumuz kafasındakini bize söyleyecek. Olması gereken bu" dedi.

        19

        Karadeniz kulübünün Başkanı, Fenerbahçe'nin para ve takas teklifi iddialarına ilişkin ise, "Fenerbahçe'den para ve takas konuşmadık. Herhangi bir teklif de olmadı. Takas dediğin zaman benim mesleğimin dışına çıkıyor ben başkanım, buna sportif direktör bakar. Buna benim karar vermem doğru değil." ifadelerini kullandı.

        20

        Vedat ise henüz transfer ile ilgili net bir görüş belirtmezken, "Başkanım bana düşünmek için süre verdi, sonra düşünüp başkanımla bir toplantı daha gerçekleştiririz ve bir karar verebiliriz. Ayrılırsam da kulübümle ve başkanımla helalleşip ayrılmak istiyorum. Şu anda kulübün ve benim menfaatlerim ön planda." diyerek görüşlerini aktardı.

        21

        Öte yandan Vedat Muriç'in menajeri Haluk Canatar, A Spor canlı yayınında yaptığı açıklamada, "Vedat Galatasaray'da oynama düşüncesini Rizespor yönetimine iletmiş. Rizespor ile Galatasaray'ın uzlaşması durumunda transferin gerçekleşmemesi için neden yok." dedi.

        22

        "CHICHARITO'NUN YENİ ADRESİ İSPANYA"

        Galatasaray'ın transfer gündemindeki Javier Hernandez'in internetteki etkinliği Meksika basınında gündeme oturdu. Chicharito'nun sosyal medyadaki etkinliğini yorumcularına ve uzmanlarına soran Record Gazetesi, oyuncu için "Karmakarışık" diye de bir manşet attı.

        23

        Sporx'te yer alan habere göre yorumculardan Felipe Ramos Rizo, "Ben kendini bu kadar sosyal ağlara adayan bir oyuncu görmedim. Bu onun için futbolu önemsememesini ve dikkatini toplayamamasına neden olacaktır" derken, Ignacio Suarez ise, "Maalesef son aylarda Chicharito'nun fark yarattığı tek yer internet, futbol sahası değil" yorumunu yaptı.

        24

        Öte yandan Record Gazetesi, Javier Hernandez'in gelecek ile ilgili sözlerine de yer verdi ve oyuncunun yeni adresinin La Liga olacağını iddia etti.

        25

        Hernandez, menajerinin İspanya'da kulüp aradığını belirtirken, "Meksika'daki işlerimi kontrol eden Eduardo Hernandez adında bir menajerim var. Laurent Roman diye bir başka menajerim daha var ki, İspanyol ve orada çok iyi bağlantıları var. O da orada benim için bir kulüp bulmaya çalışıyor. West Ham'da kalmazsam bir problem olmaz, yine de mutlu olurum" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ