Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray ARDA'DA SON DAKİKA... İki yıldız daha yolda! Galatasaray son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'e verilen devre arasında Marcelo Saracchi ve Henry Onyekuru'nun ardından Jesse Sekidika'yı da transfer eden Galatasaray'da yeni gündem Arda Turan ve stoper takviyesi.

        2

        Sarı-kırmızılı takımın eski yıldızı, dün Başakşehir'le olan sözleşmesini feshederken gözler de Galatasaray'a dönüp dönmeyeceğine çevrildi.

        3

        Bilindiği gibi başkan Mustafa Cengiz, "Arda Turan, gündemimizde yok, olmayacak da" dese de teknik direktör Fatih Terim, "Ben o cümleyi kullanmazdım" diyerek tecrübeli oyuncuya sıcak baktığını göstermişti.

        4

        Başakşehir'le karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran 32 yaşındaki futbolcunun, devre arası transfer dönemi bitene kadar Galatasaray'dan haber bekleyeceği bildirildi.

        5

        Son ana kadar Galatasaray'a dönmek için bekleyecek olan Arda, aksi bir halde ise Katar ve ABD'den gelen teklifleri değerlendirmeye alacak.

        6

        "1 LİRA BİLE ALMAZ"

        Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, oyuncusunun Galatasaray'a dönüp dönmeyeceği ile ilgili sorulara dün "Arda Turan, eğer Galatasaray’la anlaşırsa sezon sonuna kadar 1 lira bile almadan bedava oynar" yanıtını verdi.

        7

        AVRUPA'DAN İKİ İDDİA

        Başakşehir'den ayrılan Arda Turan ile ilgili en çok merak edilen konulardan birisi de Barcelona'daki durumu. Zira İstanbul ekibinde kiralık olan yıldız oyuncunun Katalan ekibiyle hala sözleşmesi bulunuyor.

        8

        İspanyol Marca gazetesi, Barcelona'nın Arda'ya "Kendine yeni bir kulüp bul" dediğini okuyucularına aktarırken İtalya'dan ise başka bir iddia geldi.

        9

        Muhabir Nicolo Schira, tecrübeli futbolcu ile ilgili “Arda Turan, Barcelona’ya dönerek sezon sonuna kadar bekleyecek. Sezon sonunda sözleşmesi bitince Galatasaray’a transfer olacak” ifadelerini kullandı.

        10

        STOPERDE ROTA YİNE İTALYA

        Sakatlanıp sezonu kapatan Luyindama'nın yerini doldurmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da rota İtalya olmaya devam ediyor.

        11

        Sarı-kırmızılılar, Sampdoria'da forma giyen Murillo için kiralama teklifini 1 milyon Euro'ya çıkarsa da bu teklif de kabul görmedi.

        12

        Falcao'nun tavsiye ettiği yıldız isim için İtalyan ekibinin kiralama formülüne sıcak bakmadığı ve 12 milyon Euro bonservis talep ettiği basına yansıdı.

        13

        Bu transferi şimdilik askıya alan sarı-kırmızılılar, rotayı yeniden Roma'da forma giyen Mert Çetin'e çevirdi.

        14

        Milli oyuncu için tekrar masaya oturmaya hazırlanan yönetim, kiralama ücretini artırıp oynama garantisi vererek Roma'yı ikna etmeye çalışacak.

        15

        YOLCUDUR BABEL!

        Galatasaray'dan ayrılmaya hazırlanan Ryan Babel için en büyük aday altyapısından yetiştiği Ajax.

        16

        Hollandalı futbolcunun menajeri de Ajax'la yaptıkları görüşmeleri doğrularken 6 aylık kiralama formülünün masada olduğu bildirildi.

        17

        Ajax'ın Babel'in maaşının bir kısmının Galatasaray tarafından ödenmesi konusunu da karşı tarafa sunduğu kaydedildi

        18

        NZONZI, İNGİLTERE'YE

        Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Nzonzi, İngiltere Premier Lig'e transfer oluyor. Fransız futbolcu için Everton'ın ciddi bir şekilde devrede olduğu kaydedildi.

        19

        Ülkesinden Lyon da peşinde olan yıldız oyuncunun, Premier Lig'e gitmeye daha sıcak baktığı bildirildi.

        20

        Nzonzi'nin transferinin netleşmesinin ardından Galatasaray maaş yükü konusunda önemli bir yükten de kurtulmuş olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ