Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - Aslan, Falcao'ya kavuşuyor - Fatih Terim'den Mehmet Topal kararı - Diagne'nin yeni adresi... - Galatasaray Haberleri
        1

        ASLAN FALCAO'YA KAVUŞUYOR

        Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. Gündemin ilk sırasında bulunan Radamel Falcao’nun Süper Lig’in 2. haftasında oynanacak Konyaspor maçında sahada olması beklenirken, Kolombiyalı oyuncu ile ilgili resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılacağı öğrenildi.

        2

        Başarılı golcünün kulübü Monaco’ya bu transfer için herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyeceği belirtildi.

        3

        Yönetim, 33 yaşındaki forvet ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamayı planlıyor. Türk Telekom Stadyumu’nda da Radamel Falcao için görkemli bir imza töreni olacak.

        4

        5,5 MİLYON EURO ALACAK

        Metz maçında sakatlığı öne sürülerek kadroya dahil edilmeyen Kolombiyalı yıldız, Monaco’nun 2 yıllık sözleşme teklifini reddetmişti.

        5

        Falcao, 5.5 milyon euro net maaş alacak. Sözleşmede performans, Galatasaray’ın başarısı ve atılacak gol sayısına göre de bonuslar olacak.

        6

        DİAGNE GİDİYOR

        Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor, bir yandan da Mbaye Diagne’nin satılması için gereken girişimler yapılıyor. Sarı-Kırmızılılar’ın elden çıkarmak istediği Senegalli golcü, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr kulübü ile anlaştı.

        7

        27 yaşındaki oyuncu yıllık 4 milyon euro alacak. Galatasaray ise bu transferden 12 milyon euro gelir elde edecek.

        8

        Diagne, Denizlispor karşılaşması sonrası takıma verilen 2 günlük izinde, eşiyle birlikte tatile gitti. Golcü futbolcu, sosyal medyadan tatil dönüşü özel jetinden video paylaştı. Taraftarlar, Diagne’nin paylaştığı videonun altına takımdan ayrılması yönünde çok sayıda mesaj attı.

        9

        MİTROGLOU FRANSA YOLCUSU

        Fatih Terim tarafından gözden çıkarılan Kostas Mitroglou, Fransa’ya geri dönüyor.

        10

        Denizlispor maçı kadrosunda yer almayan ve İstanbul’daki eşyalarını toplayan Yunan golcü, Fransız ekibi Nantes ile sözleşme imzalayacak.

        11

        TERİM'DEN MEHMET TOPAL KARARI

        Fatih Terim, yaşı itibarıyla tecrübeli futbolcuya sıcak bakmıyordu. Ancak Mehmet'in şu an hala iyi bir yedek ve gerektiğinde hem stoperde hem de orta sahada kullanabileceği fikri Terim'in kafasına yattı.

        12

        Halihazırda resmi bir girişim olmasa da Mehmet Topal'ın ismi artık transfer listesine yazıldı. Galatasaray'a gelmeye hazır olan milli futbolcu da sarı-kırmızılılardan haber bekliyor.

        13

        Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak da Mehmet Topal transferi için çok istekli. Yabancı kontenjanının dolduğu mevcut durumda Mehmet'in Galatasaray'a kazandırılması fikri yönetim kanadına da sıcak geliyor.

        14

        OZORNWAFOR'A TALİP VAR

        Galatasaray'ın yabancı kontenjanında yer açmak için kiralamayı düşündüğü Ozornwafor, Antalyaspor’un radarına girdi. Kayserispor'un da ilgisi devam ediyor. Böylece yabancı kontenjanında yer açılmış olacak. Nzonzi’nin de lisansı çıkarılacak.

        15

        DOURADO İDDİASI

        Brezilya basınında yer alan habere göre; Internacional forması giyen orta saha oyuncusu Rodrigo Dourado için Galatasaray girişimde bulundu. Sarı-Kırmızılılar’ın birkaç gün içerisinde Internacional’e resmi teklifte bulunacağı iddia edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ