Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Ndombele ve Davinson Sanchez transferlerini açıkladı - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Kulübü, Fransız futbolcu Tanguy Ndombele'yi satın alma opsiyonuyla transfer ettiğini duyurdu.

        Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, profesyonel futbolcu Tanguy Ndombele ve kulübü Tottenham Hotspur ile, oyuncunun 2023-2024 sezonu için satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varıldığı bildirildi.

        Futbolcunun transfer bedelinin 15 milyon avro olduğu ve 2025 yılından başlamak üzere 5 sezona yayılmış eşit taksitlerle ödenmesi konusunda anlaşıldığı bilgisi de verilen açıklamada, futbolcuya ise 2023-2024 sezonu için net 3 milyon 136 bin avro sezonluk ücret ödeneceği kaydedildi.

        DAVINSON SANCHEZ AÇIKLAMASI DA GELDİ

        Galatasaray yeni transferi Davinson Sanchez'in maliyetini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

        Sarı-kırmızılı ekip, 27 yaşındaki Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez ile 4+1 yıllık anlaşmaya vardı. Galatasaray, Davinson Sanchez'e yıllık 3 milyon 200 bin Euro ödeyecek. Tottenham'a ödenecek bonservis bedeli ise 5 sezona yayılmış taksitlerle toplam 9 milyon 500 bin Euro olacak.

        NDOMBELE, İSTANBUL'A GELDİ

        Fransız orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele, İstanbul'a geldi.

        Londra'dan kalkan özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne inen 26 yaşındaki futbolcuyu, sarı-kırmızılı kulübün yetkilileri karşıladı.

        REKLAM

        Geçen sezonu İtalya şampiyonu Napoli'de tamamlayan Ndombele'nin, kiralık olarak kadroya katılması ve Galatasaray'ın UEFA listesinde yer alması bekleniyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ