Sibel Kekilli, Berlinale'de göz doldurdu!
65. Uluslararası Berlin Film Festivali "Nobody Wants the Night" filminin gösterimiyle başladı
Uluslararası Berlin Film Festivali, Isabel Coixet'nin yönettiği ve Juliette Binoche'un başrolünü oynadığı "Nobody Wants the Night" filminin gösterimiyle başladı.
Açılış filmi "Nobody Wants the Night"ın Berlinale Palast'taki galasına Sibel Kekilli de katıldı.
Kekilli, Anna Maria Mühe, Hannah Herzsprung, Karoline Schüttler ve Pheline Roggan (soldan sağa) ile birlikte basın mensuplarına poz verdi.
Neşeli hali ile dikkat çeken Sibel Kekilli, oldukça şık sade, beyaz bir elbise tercih etti.
Festivalin davetlileri arasında Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier, İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere, Federal Meclis Başkan Yardımcısı Claudia Roth, Berlin Belediye Başkanı Michael Müller,
Uluslararası Berlin Film Festivali jüri üyeleri Güney Koreli yönetmen Bong Joon-ho, ABD'li film yapımcısı Martha De Laurentiis, ABD'li yönetmen, yazar ve yapımcı Matthew Weiner, Fransız aktris Audrey Tautou,
Berlinale Uluslararası Jüri Başkanı ve yönetmen Darren Aronofsky, Perulu yönetmen, yazar ve yapımcı Claudia Llosa ve Alman aktör Daniel Bruehl de açılışa katıldı.
72 ülkeden 441 filmin gösterileceği festivalde 19 film, "Altın Ayı" ve "Gümüş Ayı" ödülleri için yarışacak. Festivalde "Altın Ayı" ve "Gümüş Ayı" ödülleri, 14 Şubat'taki galayla sahiplerini bulacak.
Türkiyeli yönetmen Emine Emel Balcı'nın "Nefesim Kesilene Kadar" filmi, festivalin "Forum" bölümünde izleyicilerle buluşacak.
Faruk Hacıhafızoğlu'nun "Kar Korsanları" "Generation Kplus" bölümünde, Derya Durmaz'ın "Gri Bölge" filmi de "Generation 14plus" bölümünde gösterilecek.
REKLAM advertisement1