Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Instagram’a Superzoom özelliği ve Cadılar Bayramı teması geldi - Teknoloji Haberleri

        Instagram’ın kamerasına eklenen Superzoom özelliği, tek bir dokunuşla istenilen yere kademeli olarak zum yapıyor ve buna dramatik orkestra müzikleri ekleyebiliyor. Bu özelliğin yanı sıra, uygulamaya Cadılar Bayramı için yapıştırmalar ve artırılmış gerçeklik maskeleri de eklendi.

        Superzoom, Boomerang GIF, Hyperlapse video ve Layout’un ardından Instagam kamerasının dördüncü özelliği oldu. Superzoom ile oluşturulan eğlenceli videolar doğrudan Instagram’da paylaşılabildiği gibi, arkadaşlara ya da Hikayeler bölümüne de gönderilebiliyor.

        .png
        .png
        REKLAM

        Yeni özellikle çekilen videolar üç saniye sürerken, daha uzun basıldığında bu süre 15 saniyeye kadar çıkabiliyor. Özel bir görüntü sabitleme teknolojisiyle desteklenen Superzoom, daha eğlenceli selfie’ler çekilmesine olanak tanıyor.

        Superzoom özelliği ve Cadılar Bayramı yenilikleri Android ve iOS için güncellenen Instagram uygulamasıyla kullanılabiliyor. Her ne kadar ülkemizde Cadılar Bayramı kutlanmasa da, Instagram’ın yenilikleri Türkiye’den de kullanılabiliyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ