Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kartalkaya'daki yangında Prof.Dr. Atakan Yalçın hayatını kaybetti

        Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki Grand Kartal Otel'de gece 03.30 saatlerinde başlayan yangın, kısa sürede ahşap otel binasını sarmış ve çok sayıda vatandaşın ölümüne neden olmuştu.

        Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atakan Yalçın'ın da yangında hayatını kaybettiğini duyurdu.

        Demirtaş, "Benim canım arkadaşım Atakan. Ahh Atakan ahh... Seni çok seviyorum canım Atakan. Prof. Dr. Atakan Yalçın’ı çıkan yangında kaybettik. Az önce acı haberi aldım. Dayanılacak gibi değil. Bana doktora yıllarında tane tane anlatışını hiç unutmayacağım." ifadelerini kullandı.

        Kartalkaya'da otel yangını: 66 canımızı kaybettik!
        Kartalkaya'da otel yangını: 66 canımızı kaybettik! Haberi Görüntüle
        Kartalkaya'daki faciada 76 can kaybı!
        Kartalkaya'daki faciada 76 can kaybı! Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO

        Burası Haftasonu - 17 Ocak 2026 (Suriye Ordusu Fırat'ı Geçecek Mi?)

        Suriye ordusundan YPG'ye operasyon. YPG Fırat'ın doğusuna çekiliyor. Suriye ordusu Fırat'ı geçecek mi? Putin'den İran için diplomasi trafiği. Esenboğa'ya 3. pist ve yeni kule. Suriyeli kürtler için kararname. Suriye ordusu Deyr Hafir'de. Çekilme kararı ne kadar gerçekçi? Trump'tan "Grönland" vergisi. Rusya'dan Grönland açıklaması. Yeterli uyku nasıl anlaşılır? Ekran uykumuzu bozar mı? Suriye ordusunun hedefi ne? Çocuklar neden çabuk sıkılıyor?  Burası Haftasonu'nda Semiha Şahin sordu;DİPAM Başkanı Dr. Tolga Sakman, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Fuat Tuncer ,Göğüs Ve Uyku Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Nejat Altıntaş,Uluslararası Terör Ve Güvenlik Uzmanı Bülent Atasever, Uzman Psikolog Kaniye Ayer ve Habertürk Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel anlattı.  

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ