Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çocuklar Duymasın ne zaman başlayacak?

        Ekranlarda uzun süre boyunca kalan diziler arasında adı bulunan Çocuklar Duymasın dizisi, yeniden ekranlara geliyor. Dizinin yapımcısı Birol Güven, Twitter'dan yaptığı paylaşımla haberi verdi. Peki Çocuklar Duymasın ne zaman başlayacak?

        ÇOCUKLAR DUYMASIN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

        Kadrosunda Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ Atacan, Zeyno Günenç, Volkan Severcen ve Furkan Kızılay gibi isimlerin bulunduğu Çocuklar Duymasın, yeniden ekranlara dönüyor. Dizinin henüz ne zaman başlayacağı belli olmasa da, dizinin yapımcısı Birol Güven, resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafla müjdeli haberi verdi.

        Güven, yaptığı paylaşımda Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ Atacan'ın fotoğrafını paylaşarak "Çocuklar Duymasın çok yakında başlıyor." bilgi notunu ekledi.

        REKLAM

        Bilindiği üzere Çocuklar Duymasın, ilk olarak 2002 yılında ekranlarda yerini almış ve 2015'e kadar çeşitli kanallarda yayınlanmıştı.

        Son yayınlanan sezonunda, 2 Eylül 2013'ten 30 Temmuz 2014'e kadar 160 bölüm çekilmiş ve dizi 30 Temmuz 2014'te ikinci finalini yaparak ekranlara veda etmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ