Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Michael Jackson'ın balkondan sarkıttığı oğlu Blanket ortaya çıktı - Magazin haberleri
        1

        Ölümünün üzerinden 15 yıl geçen, müzik ikonu olarak gösterilen Michael Jackson'ın; Prince, Paris ve Blankett adında üç çocuğu bulunuyor.

        2

        Michael Jackson'ın çocukları, babaları vefat etmeden önce çok fazla sosyal hayatta görünmezdi. Çok nadiren göründüklerinde ise yüzleri hep maskeli olurdu.

        3

        Üç kardeş, babalarının 25 Haziran 2009'da ölmesinden sonra bir daha gizli bir hayat sürmedi. Daha doğrusu ikisi gizli bir hayat sürmedi.

        7

        BABASINA BENZETİLDİ

        Blankett Jackson'ın dış görünümü bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından babası Michael Jackson'a benzetildi. Blankett Jackson için çok sayıda "Aynı babası gibi..." şeklinde yorum yapıldı.

        8

        BABASI TARAFINDAN BALKONDAN SARKITILMIŞTI

        Blankett Jackson her ne kadar gözlerden uzak bir yaşam sürmek istese de dünyanın hafızasına adeta tüyler ürperten bir görüntüyle kazınmıştı.

        Blankett Jackson, henüz küçük bir bebekken babası Michael Jackson tarafından 2005'te Berlin'deki bir otel odasının balkonundan sallandırıldı. O sırada da otelin kapısında bekleyen fotoğrafçılar da onları görüntüledi.

        9

        "ÇOCUĞUMUN HAYATINI TEHLİKEYE ATMAYI İSTEMEDİM" DEMİŞTİ

        Michael Jackson, bu hareketi nedeniyle eleştirilmişti. Jackson daha sonra o anın heyecanıyla böyle bir davranışta bulunduğunu söylemiş ve çocuğunun hayatını tehlikeye atmayı da asla istemeyeceğini ifade etmişti.