Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Napoli, Liverpool'u dağıttı! Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları - Şampiyonlar Ligi Haberleri - Futbol Haberleri
        1

        UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta maçları, A, B, C, D Grubu mücadeleleriyle birlikte tamamlandı. Gecenin ilk maçında Ajax, Rangers'ı 4-0 mağlup etti.

        2

        17'de Edson Alvarez'le 1-0 öne geçen Hollanda ekibi 32'de Berghuis ile farkı 2'ye çıkardı. 33'te Mohammed Kudüs skoru 3-0'a getirirken maçın sonucunu 80'de Steven Bergwijn söyledi: 4-0.

        3

        Ajax bir sonraki maçta Liverpool'a konuk olacak. Rangers ise Napoli'yi ağırlayacak.

        4

        LIVERPOOL, İTALYA'DA DARMADAĞIN!

        Grubun diğer mücadelesinde Napoli, Liverpool'u darmadağın etti! 5. dakikada penaltı kazanan İtalyan ekibi Zielinski'nin golüyle 1-0 öne geçerken 18'de Osimhen ile 1 penaltıdan yararlanamadı.

        5

        31. dakikada Zambo Anguissa ile farkı 2'ye çıkaran Napoli'de 41'de oyuna giren Giovanni Simeone 44'te ağları havalandırdı ve ilk yarı Napoli'nin 3-0'lık üstünlüğüyle noktalandı.

        6

        Napoli 47'de Zielinski ile bir gol daha bularak farkı 4'e çıkardı; Liverpool Luis Diaz ile 49'da skoru 4-1'e getirdi.

        7

        Napoli gelecek hafta Rangers'a konuk olacak. Liverpool ise Ajax'ı konuk edecek.

        8

        MADRID UZATMADA KAZANDI

        B Grubu'ndaki ilk maçta Atletico Madrid ile Porto karşı karşıya geldi. Atletico ikinci yarıda Koke ile 1 gol bulsa da gol, VAR incelemesininin ardından ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı.

        9

        Porto'da Taremi hakemi aldatmaya yönelik hareket nedeniyle ikinci sarı kartını gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

        10

        Son dakikalar oynanırken Mario Hermoso'nun şutu savunmadan sekerek ağlarla buluştu. Ardından Porto penaltıdan skoru eşitlerken 90+11'de Griezmann 3 puanı Atletico'ya getiren golü kaydetti. Atletico Madrid gelecek hafta Leverkusen'e konuk olacak. Porto ise Club Brugge'ü ağırlayacak.

        11

        CLUB BRUGGE EVİNDE KAZANDI

        Grubun diğer maçında Club Brugge, Bayer Leverkusen'i 1-0 mağlup etti. Mücadelede 42. Dakika oynanırken Abakar Sylla, Belçika ekibini öne geçiren golü kaydetti.

        12

        Bayer Leverkusen ikinci yarıda iki gol bulsa da biri VAR incelemesinden sonra olmak üzere ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı.

        13

        Haftayı lider kapatan Brugge, gruptaki ikinci maçında Porto'ya konuk olacak. Bayer Leverkusen ise Atletico Madrid'i ağırlayacak.

        14

        BARÇA, VIKTORIA PLZEN'İ 5'LEDİ

        C Grubu mücadelesinde Barcelona, Viktoria Plzen'i 5-1 mağlup etti. 13'te Messi ile 1-0 öne geçen Katalan ekibi 34'te Lewandowski'nin golüyle farkı 2'ye çıkardı. Konuk ekip 44'te Sykora ile yanıt verdi ve fark 1'e indi. Ilk yarıda son sözü Lewandowski söyledi: 3-1.

        15

        Polonyalı yıldız 67'de hat-trick yaparken 71'de sahne alan Ferran Torres maçın sonucunu söyledi: 5-1.

        16

        Barcelona gelecek hafta Bayern Münih'e konuk olacak. Viktoria Plzen ise Inter'i ağırlayacak.

        17

        MİLANO'DA KAZANAN BAYERN

        Grubun diğer mücadelesinde Bayern Münih, Inter'i deplasmanda 2-0 mağlup etti.

        18

        Mücadelede gol perdesini 25'te Leroy Sana açarken 66. dakikada Danilo D'Ambrosio kendi ağlarını havalandırdı ve fark 2'ye çıktı. Kalan dakikalarda gol olmayınca Bayern Münih 3 puana uzanan taraf oldu.

        19

        Alman ekibi grubun ikinci haftasında Barcelona'yı ağırlayacak. Inter ise Viktoria Plzen'e konuk olacak.

        20

        SPORTING İKİNCİ YARIDA AÇILDI

        UEFA Avrupa Ligi'nin son şampiyonu Eintracht Frankfurt, D Grubu mücadelesinde Sporting Lizbon'u ağırladı.

        21

        Portekiz temsilcisi, 65. dakikada Marcus Edwards, 67. dakikada Francisco Trincao ve 82. dakikada Nuno Santos'un golleriyle sahadan 3-0 galip ayrıldı.

        22

        Grubun diğer maçında Tottenham, Marsilya'yı 2-0 mağlup etti. Konuk ekip 47'de Mbemba'nın kartıyla 10 kişi kalırken Tottenham 76 ve 81'de iki gol atan Richarlison ile 3 puana uzandı.

        23

        Marsilya'da Cengiz Ünder, 87. dakikada oyuna girdi. Grubun ikinci haftasında Tottenham, Sporting'e konuk olacak. Marsilya ise Eintracht Frankfurt'u ağırlayacak.

        Haberi Hazırlayan: Çağatay Çelik

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ