Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi konusu ne ve oyuncuları kimler! Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi ne zaman vizyona girdi?
        1

        Vizyona girdiği 2019'da büyük ses getirmeyi başaran Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi izleyiciler tarafından büyük beğeni toplamıştı. Yönetmenliğini Jon Watts'ın üstlendiği, senaryosunu ise Chris McKenna, Erik Sommers gibi isimlerin kaleme aldığı Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi dünya çapında 1,1 milyar doların üzerinde hasılat yaparak tüm zamanların en yüksek hasılat yapan yirmi dördüncü filmi oldu. Peki Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi konusu ne oyuncuları kimler! Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi ne zaman vizyona girdi? İşte film hakkında merak edilen soruların yanıtı...

        2

        ÖRÜMCEK ADAM: EVDEN UZAKTA FİLMİNİN KONUSU NE?

        Nick Fury ve Maria Hill, Ixtenco, Meksika'da gerçekleşen ve doğal olmayan bir fırtınayı araştırırken Toprak Elementi ile karşılaşırlar. Süper güçlere sahip Quentin Beck, bu elementi yenmek için olay yerine gelir ve galibiyetinin ardından Fury ile Hill tarafından işe alınır. Bu arada New York'taki Midtown Bilim ve Teknoloji Okulu, beş yıl önce Thanos'un eylemleri sonucunda varoluştan silinen, ardından bir grup süper kahraman tarafından geri getirilen öğrenciler için yeniden başlatılan eğitim-öğretim yılının sonuna gelmiştir.[N 1] Yok olan öğrenciler İntikamcılar sayesinde yaşlanmadan yeniden varolmuşlardır. Ancak bu da yok olmaya uğramayan öğrencilerin beş yaş yaşlandıkları anlamına gelmekteydi.

        Midtown Bilim ve Teknoloji Okulu, Avrupa'ya iki haftalık bir yaz gezisi düzenleyecektir. Hâlâ akıl hocası ve baba figürü Tony Stark'ın yasını tutan Peter Parker ise sınıf arkadaşı MJ'ye bu sırada aşkını açıklamayı planlamaktadır. Happy Hogan, Parker'a Fury'nin kendisiyle iletişim kurmak istediğini söyler. Ancak Parker, Fury'den gelen telefon çağrısını görmezden gelir. Parker ve sınıf arkadaşları, Su Elementi'nin saldırısına uğrayacak olan İtalya'nın Venedik şehrine giderler. Saldırı sırasında Parker, sınıf arkadaşlarını korumaya çalışırken Beck gelip yaratığı yener. Daha sonra Fury, Parker ile tanışır ve ona vârisi olduğu Stark'ın gözlüğünü verir. Parker'ın aldığı bu gözlük yapay zekâ E.D.I.T.H. ile iletişime geçmesine ve ona emir vermesine olanak sağlarken aynı zamanda Parker, bu gözlük ile Stark Endüstrileri'nin veri tabanına ve uzay silahı deposuna erişebilmektedir.

        3

        Beck, dört elementin ailesini öldürdüğü ve medeniyetini yok ettiği Çoklu Evren içindeki alternatif bir gerçeklikten geldiğini iddia etmekteydi. Yok edilecek sadece Ateş Elementi kaldığında onun 48 saat içerisinde Prag'a saldıracağını tahmin etmekteydi. Parker ise Fury'nin Ateş Elementi ile savaşma teklifini reddetmiş ve okul gezisine geri dönmüştür. Fury, öğrencileri Prag'a yönlendirmek için gezinin güzergâhını gizlice değiştirir. Orada Parker, arkadaşlarını tekrar korumak için Beck'e Ateş Elementi ile savaşma konusunda yardım etmek zorunda kalır. Fury ve Hill, Parker ve Beck'i yeni bir süper kahraman ekibinin oluşumunu tartışmak için Berlin'e davet eder ancak Parker, Beck'in tek başına gitmesi gerektiğini söyler ve E.D.I.T.H.'in kontrolünü gözlükle birlikte ona devreder. Parker mekândan ayrıldıktan sonra Beck, bir süper kahraman kılığına girmek için birlikte çalıştığı eski Stark Endüstrileri çalışanlarıyla birlikte kutlama yapar. Tutarsız davranışları nedeniyle Stark'ın holografik illüzyon uzmanlığı görevinden kovulan Beck, elindeki güçlerini gelişmiş projektörlerle birlikte Elementler'i simüle etmek ve E.D.I.T.H.'in silahlandırılmış insansız hava araçlarını kendi lehine yönetmek için kullanmıştı. Kendini İntikamcı düzeyinde bir süper kahraman ilan etmeyi planlıyordu.

        MJ, Parker'a onun Örümcek Adam olduğunu bildiğini söyler. Daha sonra ikili, Ateş Elementi ile olan savaştan sonra buldukları enkaz parçasının Hava Elementi'ni simüle eden bir projektör olduğunu ve bunların Beck'in birer aldatmacası olduğunu fark ederler. Parker, Fury'yi uyarmak Berlin'e gider ancak Beck tarafından Fury'nin simülasyonu aracılığıyla kandırılır. Beck tarafından ölüme terk edilen Parker, onu sınıf arkadaşlarının olduğu Londra'ya uçuran Hogan ile iletişime geçer. Beck, Parker'ın arkadaşlarını öldürmek için tüm elementlerin füzyonlarını düzenleyerek E.D.I.T.H. teknolojisini kullanmaktadır. Ancak Parker illüzyonları bozmayı başarmıştır. Bu sebeple Beck, insansız hava araçlarını aktif eder. Parker, E.D.I.T.H.'in kontrolünü yeniden kazanır ve insansız hava araçlarını kendi lehine kullanarak Beck'i yener. Ölmeden önce Beck, arkadaşlarından birine hava araçlarından veri almasını söyler. New York'a döndükten sonra Parker, MJ ile çıkmaya başlar.

        Jenerik arasındaki sahnede TheDailyBugle.net'ten J. Jonah Jameson, Beck'in Londra'daki saldırı sırasında ölmeden önce Spider-man'in gerçek kimliğini ifşa ettiği videoyu yayınlar. Jenerik sonrasındaki sahnede ise Fury ve Hill'in, Fury'nin emriyle kılık değiştirmiş Skrulls Talos ve Soren olduğu ortaya çıkar.

        4

        ÖRÜMCEK ADAM: EVDEN UZAKTA OYUNCULARI KİMLER?

        Tom Holland - Örümcek Adam/Peter Parker

        Jake Gyllenhaal - Mysterio

        Zendaya - Michelle Jones

        Samuel L. Jackson - Nick Fury

        Cobie Smulders - Maria Hill

        Jon Favreau - Happy Hogan

        J. B. Smoove - Julius Dell

        Jacob Batalon - Ned Leeds

        Martin Starr - Roger Harrington

        Marisa Tomei - May Parker

        J. K. Simmons - J. Jonah Jameson

        Tony Revolori - Flash

        Angourie Rice - Betty Brant

        Ben Mendelsohn - Talos

        Sharon Blynn - Soren

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ