Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Hollywood'un ikonik halı rengi 62 yıl sonra değiştirildi - Magazin haberleri
        1

        Sinemanın en prestijli ödül töreni olan Oscar Ödülleri'nde bu yıl değişiklik yapıldı. 1961'den beri ünlülerin boy gösterdiği ikonik kırmızı halı, bu yıldan itibaren renk değiştirecek.

        2

        12 Mart'ta düzenlenecek olan 2023 Oscar Ödülleri töreni öncesi hazırlıklar başladı. Törenin sunucusu Jimmy Kimmel, yeni halı serilirken basın mensuplarının karşısına çıktı.

        3

        Sinema için yılın en büyük gecesinde ünlülerin geçeceği ikonik Hollywood Bulvarı'ndaki büyük halı serildi. İkonik halının, artık şampanya rengi olduğu görüldü.

        4

        Oscar bu yıl da her yıl olduğu gibi, ünlü talk show sunucusu Jimmy Kimmel'in ev sahipliğinde Hollywood'daki Dolby Theatre'da yapılacak.

        5

        "BU YIL KAN DÖKÜLMEYECEK"

        Jimmy Kimmel, basına hitap ederken, Will Smith'in geçen yıl Oscar töreninde Chris Rock'a tokat atmasına atıfta bulunarak, "İnsanlar 'Bu yıl herhangi bir sorun olacak mı? Bu yıl herhangi bir şiddet olacak mı?' diye soruyor. Kesinlikle olmamasını umuyoruz. Kırmızı halı yerine şampanya rengi halıda karar kıldık ki kan dökülmeyeceğine dair ne kadar kendimize güvendiğimizi gösterelim" diyerek espri yaptı.

        6

        Will Smith, geçen yıl Oscar gecesinde, eşi Jada Pinkett Smith hakkında sözleri nedeniyle sinirlenerek sunucu Chris Rock'a sahnede tokat atmıştı.

        7

        "KARIMIN ADINI AĞZINA ALMA"

        Chris Rock, Jada Pinkett Smith'in kazıttığı saçlarını, Demi Moore'un 1997'deki "Jane'in Zaferi" filmindeki görünümüne benzetmişti. Alopesi hastalığı nedeniyle saçları dökülen Pinkett Smith, şakaya gülmemişti. Bu duruma öfkelenen Will Smith, sahneye çıkarak törene damga vuran ve aylarca konuşulan tokat olayına imza atmıştı.

        8

        Olay sonrası özür dileyen Will Smith, Akademi tarafından 10 yıl boyunca Oscar törenlerinden ve diğer Akademi etkinliklerinden men edilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ