Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Özel tarifelerle 440 milyon TL tasarruf yarattı - Teknoloji Haberleri

        Red tarifelerinin son bir yılını değerlendirmek için düzenlenen basın toplantısında konuşan Vodafone CEO'su Colman Deegan, şöyle konuştu: “Yurtdışında da geçerli tarifeler, yurtdışıyla yurtiçi gibi konuşma imkânı, Türkiye’den yurtdışını hiçbir ücret ödemeden arama özgürlüğü, havalimanına özel şoförlü VIP transferle ulaşma, havalimanında özel yolcu salonunu indirimli kullanma, havalimanında hızlı geçiş yapabilme, Zubizu ve birçok markada indirim gibi ayrıcalıklarla Red’li müşterilerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz. Bu ayrıcalıklarla aynı zamanda ülke ekonomisine de katkı sağlıyoruz.VodafoneRed ayrıcalıklarınıson 1 yılda 795 bin müşterimizkullandı. Bu müşterilerimizetoplam 440 milyon TL’lik faydasağladık.”

        REKLAM

        Açıklanan verilere göre,VodafoneRed'liler son 1 yılda 213,3 milyon GB mobil internet kullandı, 20,5 milyar dakika konuştu, 3,5 milyar SMS attı. Aylık internet kullanımı ortalama 8,5 GB'a ulaşanVodafoneRed'lilerin veri trafiği %57 arttı.

        Red tarifelerini kullananlar, 396 milyon TL’siyurtdışı faydalarıyla,40 milyon TL’siGSM dışı faydalarla ve3,4 milyon TL’siiçerik servisleriyle olmak üzere yaklaşık440 milyon TL’likayrıcalık elde ettiler.

        Mobil internet dolaşımı ile245 milyon TLtasarruf

        Vodafone, geçen yıl coğrafi kapsamını genişlettiği ve Her Şey Dahil Pasaport – Dünya” adı altında ikinci bir ürün daha sunduğu mobil dolaşım hizmetini, böylece toplam 45 ülkeden 104 ülkeye çıkardı. Bu hizmet ile tüketicilertarifelerindeki tüm içeriği tıpkı Türkiye’deymiş gibi kullanabiliyorlar. Son 1 yılda288 bin kişininkullandığı “Her Şey Dahil Pasaport” hizmeti,VodafoneRed'lilere bu süreçte245 milyon TL’liktasarruf sağladı.

        REKLAM

        Yurtdışını aramada 151 milyon TL kazanç

        Türkiye’den yurtdışını ararken de avantaj elde eden VodafoneRed’liler, 23 ülkeyle yurtiçini arar gibi konuşabiliyor. Tarifelerindeki her yöne dakikaları kullanarak hiçbir ek ücret ödemeden ya da herhangi bir işlem yapmaya gerek olmadan diledikleri kadar yurtdışındaki ev, cep ve iş telefonlarını arayabiliyorlar. Son 1 yıldaVodafoneRed’lilerin aylık ortalama %10’u yurtdışını aradı.VodafoneRed'liler, yurtdışını Türkiye’yi arar gibi arayarak151 milyon TLtasarruf etti.

        Geçen yılVodafoneRed tarifelerine “VodafonePass”paketlerini de entegre edenVodafone, bu paketlerle popüler video, müzik, sosyal medya ve iletişim uygulamalarının tarifedeki internetten yememesini sağlıyor. Böylece, Facebook’ta ve Instagram’da gezmek, WhatsApp’ta mesajlaşmak, YouTube'da video izlemek ya da Spotify’da müzik dinlemek kotadan yemiyor. “VodafonePass” paketleri, son 1 yılda2,2 milyon kişi tarafından kullanılırken 38,9 milyon GBmobil internet tüketimine denk geldi.

        Kültür sanat alanına da girdi

        VodafoneRed, son bir yılda abonelerine kültür-sanat alanında da farklı deneyimler yaşattı. Türkiye’nin ilk dijital tiyatrosu “Kürk Mantolu Madonna” 2017-18 sezonundaVodafoneRed’in katkılarıyla sahnelenirken,VodafoneRed sponsorluğunda düzenlenen 37. İstanbul Film Festivali’nde ise dijital sinema seansları ve Sanal Gerçeklik gösterimleri yapıldı. Bu kapsamda, Kürk Mantolu Madonna’yı 9 bin Red’li izlerken, İstanbul Film Festivali’ne özel %50 bilet indirimi ile 5 bin 542 kişi, toplam 11 bin 330 bilet aldı. Bununla 95 bin 800 TL tasarruf sağlandı.

        VodafoneRed’liler,“VodafoneYanımda”mobil uygulamasıyla tümVodafoneRed ayrıcalıklarını cebe taşıyabiliyor. Kalan haklarını ve faturalarını takip edebiliyor, kendilerine özel Red ayrıcalıklarından yararlanabiliyor, her hafta sürpriz hediyeler kazanabiliyor, internetleri bittiğinde tek tıkla ek paket satın alabiliyorlar.VodafoneRed’liler,son 1 yılda toplam 1,9 milyon Red kullanıcısı 150 milyon kez“VodafoneYanımda”yı ziyaret ederek işlemlerini bu uygulama üzerinden dijital bir şekilde gerçekleştirdi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ