Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Burun Temizlemek Ne Anlama Gelir? Rüyada Burnunu Temizlediğini Görmenin Anlamı Nedir?

        Rüyada burun temizlemek ne anlama gelir diye rüya yorumlarına bakıldığında bu rüyanın hayırlı bir rüya olduğunu görürüz. Burun temizlemek rüya âlimlerine göre; kötü günleri geride bırakarak rahat bir nefes almak olarak delalet edilir.

        Rüyada burun temizlemek dini ve psikolojik açıdan da ele alınır. Dini açıdan rüya yorumuna bakıldığında kişinin yaptıkları sebebiyle sorgulanacağına delalet edilir. Ailesinin desteğini almadan birtakım işler yaparak başarısız olacağına işaret olur. Aynı rüyanın psikolojik yorumunda ise; rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağı şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin kısmeti açılır, hedeflediği başarıya ulaşarak kazancını arttırır.

        REKLAM

        Rüyada Burun Temizlemek Ne Anlama Gelir?

        Rüyalar rüya yorumcuları tarafından yorumlanır. Bir rüya birden fazla anlama gelecek şekilde yorumlanabilir. Bunun sebebi ise bir rüyayı birden çok rüya yorumcusunun yorumlaması olarak görülür. Aynı zamanda yorumlanan rüyanın detayları da anlamda farklılık olmasına sebebiyet verebilmektedir.

        Rüyada burun temizlemek, müjdeli haber almak ve rüya sahibinin mutluluğuna delalet eder. Rüyayı gören kişi, uzun zamandır hastalıkla boğuşur ise bu hastalıktan yakın zamanda kurtularak ferahlığa kavuşur. Aynı zamanda akrabalarıyla arasında küskünlükler olan rüya sahibi bu kişilerle arasını düzeltir. Çevresiyle mutlu, huzurlu günler yaşar şeklinde işaret olur.

        Rüyada burun temizlemek sıkıntısız bir döneme girildiğine yorulur. Rüyayı gören kişi dertlerinden kurtularak rahat bir nefes alır. Kişinin talihi açılarak kısmetli işlere girişir. Rüya sahibi bereketi bol işler yaparak kazancının üstüne kazanç ekler şeklinde delalet edilir. Rüyayı gören kişi iyi niyetlidir. Bu iyi niyetlerle bir işe girişir ve çevresinden takdir toplar. Uzun zamandır istediği, hayalini kurduğu başarıya sonunda ulaşır şeklinde işaret olur.

        REKLAM

        Rüyada burun temizlemek, rüya sahibinin tanıdığı çevreden birisi ile gönül ilişkisi kurar şeklinde delalet edilir. Rüyayı gören kişinin eğer bir sorunu var ise sevdiği kişilerle birlikte bu sorunlarla mücadele eder, sonunda tüm sorunlarından kurtulur.

        Rüyada Burnunu Temizlediğini Görmek

        Rüyada burnunu temizlediğini görmek, rüya yorumcuları tarafından kişinin medeni durumuna göre yorumlanmaktadır. Rüya sahibi bekar ise, en kısa sürede seveceği biriyle tanışır ve evlilik yolunda adım atar. Eğer rüyayı gören kişi evli ise, eşiyle birlikte yuvasında mutlu bir şekilde yaşamaya devam eder şeklinde delalet edilir.

        Rüyada burnunu temizlemek, iş hayatında başarıyı da ifade etmektedir. Rüya sahibi başarılı işlere imza atarak adından söz ettirir. Hayata geçirmek istediği projeler var ise en yakın zamanda bunları hayata geçirecek şeklinde işaret olur.

        Rüyada Burnu Temizlerken Kan Gelmesi

        Rüyada burun kanaması en sık görülen rüyalar arasında yer alır. Rüyada burun temizlerken kan gelmesi kimin burnunun kanadığına göre yorumlanmaktadır. Eğer kişinin kendi burnu kanıyor ise maddi kazancın artmasına, bolluk ve berekete işaret olur. Rüya sahibi bir başkasının burnunun kanadığını gördüyse tam zıttı bir durum yaşanır. Rüyayı gören kişinin kazancı düşer, çevresine borçlanır şeklinde yorumlanır.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ