Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Sacha Boey'e sürpriz transfer teklifi! Arsenal... - Galatasaray haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın başarılı sağ beki Sacha Boey, performansıyla ülkesi Fransa'da manşetlerden düşmüyor.

        2

        RMC Sport'un haberine göre; Galatasaray yönetimi, birçok kulübün listesinde yer alan Sacha Boey ile yeni sözleşme imzalamak istiyor.

        3

        Sacha Boey'un bu teklife henüz olumlu bir yanıt vermediği, Fransız yıldızın Galatasaray'da mutlu olduğu ancak Premier Lig ve Bundesliga'dan gelen teklifler nedeniyle kafasının karışık olduğu belirtildi.

        4

        Sarı-kırmızılılarla sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek 23 yaşındaki Sacha Boey'un güncel piyasa değeri 17 milyon euro.

        5

        Galatasaray'ın yeni sözleşme imzalamak istediği Sacha Boey, daha önce yaptığı açıklamada hedefinin Arsenal'da forma giymek olduğunu belirtmişti.

        6

        Fransız sağ bek açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı: "Şu anda Galatasaray'ın futbolcusuyum ama daha büyük hedeflerim var. Beni anlayacaklarını ve buna saygı duyacaklarını düşünüyorum. Arsenal'in ilgisi çok sevindirici, hedeflediğim lig Premier Lig, bakalım neler olacak."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ