Şenol Güneş isyan etti
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında başından yaralanan Şenol Güneş, başkan Fikret Orman ile bir araya geldi. Güneş suçluların bulunup, cezaları neyse çekmelerini istedi
Güneş’in, “Daha önce futbol oynarken başıma böyle şeyler gelmişti. Birinde Rize’de kaya geldi. Diğerinde Erman Toroğlu ile çarpıştık. Bir kez de Inter ile oynanan maçta yaşadım. Yine böyle olunca geçmişte yaşananları hatırladım ve korktum” dediği bildirildi
"HOCAYI YERDE SAATİNDEN TANIDIK"
Kargaşanın içindeki futbolculardan Oğuzhan ile Mustafa Pektemek maç sonrası soyunma odası koridorlarına gelen 2. başkan Ahmet Nur Çebi, Metin Albayrak ve genel sekreter Metin Albayrak’a o anları anlattı.
Kulübenin arkasından küfürler edildiğini, kaleci Tolga’nın da karşılık verdiğini söyleyen oyuncular, “Yaşanan gerginilkte bir kol gördük. Sonra saati görünce hoca olduğunu anladık. Ondan sonra biz de kendimizi tutamadık” diye konuştu.