Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş'ten flaş açıklamalar: Cenk Tosun, N'Koudou, play-off... - Beşiktaş Haberleri
        1

        CENK TOSUN'A GELEN TEKLİF...

        "Bu konulara yönetim karar verir. Resmi olarak bilmiyorum ama Cenk bizim oyuncumuz. Kalmak istediğini biliyorum, kulübün de tutmak istediğini biliyorum. Ben de aynı şeyi söylüyorum. Diğer konular teferruat."

        2

        "Ama olağanüstü bir durum varsa o zaman konuşulacak bir şey yok. Şu anda bunların konuşulmasını doğru bulmuyorum. Transfer çok ciddi boyuttaysa konuşulur. "

        3

        "Cenk'i de, kulübü de mağdur etmeyiz. Her ikisi iyi niyetliyse bir noktada buluşurlar."

        4

        "TAKIM DOĞRU YOLDA"

        "3 tane kötü maç geçirdik. Arkasından bizi sevindiren gelişme Ankaragücü maçında oldu. O maçta oynadığımız son 3 maçın toplamından daha fazla gol pozisyonuna girdik. Bunlar olumlu şeyler. Sonuç zor da gelse bunlar artılarımızdı. Takım doğru yolda ilerliyor. Fiziksel zihinsel ve psikolojik önem de var."

        5

        "Fiziksel olarak yükselişimiz var. Takımın iyi oyuncu eksikliği var. Bu bağlamda arayışlarımız var. Şu anda takımın bulunduğu konumdan memnun değiliz."

        6

        "HER ŞEY YENİ BAŞLIYOR"

        Cemre; havaya, suya ve toprağa düştü. Cemre baharın habercisi ama bir çiçekle de bahar gelmiyor. Biz Ankaragücü maçını yendiğimiz için de bahar gelmedi. Her şey yeni başlıyor.

        7

        GHEZZAL'IN DURUMU

        "Normal idmanlara başladı. Geçen hafta riski vardı. Bu hafta daha az risk var. Bu hafta da onu değerlendireceğiz."

        8

        N'KOUDOU AÇIKLAMASI

        "N'Koudou'ya hadi sen git değil ama gitmesinin herkes için iyi olacağını düşünüyorduk ama olmadı. Antrenmana çıkar ama daha çok dışında kalacak. Eğer elinden geleni yapar da kadroya girerse oynar. Sene sonunda devam etmeyeceğimiz görünüyor. Artık bir katkı beklemiyoruz. Bu hafta kadroda yoktu, gelecek hafta da olmayacağı görünüyor. Dışarda kalan oyuncular eğer iyi oynarsa kadroya girebilir."

        9

        PLAY-OFF AÇIKLAMASI

        "Play-off, puan silmek, puan kazandırmak... Bunlar sezon başında yapılan şeylerdir. Sezon ortasında yapılan her şey hatadır. Ama olağanüstü bir olay olduğu için saygıyla karşılıyoruz. Ortak karar alınması lazım. Ne karar alınırsa saygı duyarız ama alınacak kararlar geleceği de etkileyebilir. Çok fazla dağınıklık oldu."

        10

        MERT GÜNOK AÇIKLAMASI

        Milli Takım hocasının aldığı her karar saygı duyarım. Birçok kaleci daha önce alındı. Yeni kaleciler var. Bizden alınan her oyuncudan gurur duyarız.

        11

        "MAÇ KAZANMAMIZ GEREKİYOR"

        "Elimizde bir kadro oluştu. Bunların içinde en iyisini sahaya sürüp maç kazanmamız gerekiyor. Elimizde oynayamayan birçok oyuncu var. İyi oyuncularımız da var. Önemli olan verim almak. Beklenen sonuç alınmadığı için üzüntüler, eleştiriler oldu. Hepimiz burada gelip geçiciyiz. Takımı kulübü taşıyan burada kalmalı. "

        12

        "VERİMİ GÖREMEZSEM OYNATMAM"

        "Yeni gelen tüm oyuncular yabancılık çekmedi. Sezon başında gelen oyuncularda hala sıkıntı çekiyorsak onlar için iyi düşünmemiz gerekiyor. Verimi göremezsem oyuncuyu oynatamam. Şampiyonluk için her şeyi söyleyebilecek güçlü bir kadro oluşturmak lazım. Bunu yaptığımız anda sisteme uyarız."