Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Sinan Engin ve Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş açıklaması: Gidiyor... - Beşiktaş Haberleri
        1

        Erman Toroğlu, Galatasaray'ın 2-0 kazandığı Beşiktaş derbisini değerlendirdi. A Spor'da konuşan Toroğlu, Şenol Güneş'in Beşiktaş'tan ayrılacağını söylerken yerine görüşülen ismi de açıkladı. İşte o sözler:

        2

        "Galatasaray bu saatten sonra, işi buraya getirdikten sonra bu şampiyonluğu veriyorsa ne Galatasaray camiası camia ne takım ne takım ne de Fatih Terim, Fatih Terim'dir. Bu kadar net konuşuyorum.

        3

        İş bu hale geldikten sonra, direksiyonu eline geçiren takım vermez şampiyonluğu. Oynadığın takım Fenerbahçe olur Beşiktaş olur... Ama diğer takımları badem ederler. Aynı durumda Beşiktaş olsa Beşiktaş götürür, Fenerbahçe olsa Fenerbahçe götürür. Bırakmazlar bu saatten sonra.

        4

        Galatasaray'da 'Derin Fatih Terim' vardır. Boşuna konuşmam. Şampiyonluk gelirse bu bir Fatih Terim'den ikincisi ise taraftardandır.

        5

        Galatasaray'ın olayı şu: Tudor zamanı ve Fatih Terim zamanı Galatasaray. Tudor zamanı Galatasaray'ın futbolcuları kafalarına göre takılıyordu. Fatih Terim takımı kademe kademe bu hale getirdi.

        6

        Maçın 65.dakikasından sonra nasıl olacak merak ediyordum. İki takım da müthiş mücadele etti.

        7

        Top bende olursa sen almak için uğraşırsın. Alacağım diye uğraşırsın. Galatasaraylı oyuncular bıkmadan yaptılar. Galatasaray oyundan hiç düşmedi.

        8

        Beşiktaş'ın 10 kişi kalması önemli ama oyundan da düştüler. Şenol hocanın suratına bakınca her şey belli oluyordu.

        9

        Beşiktaş kazansaydı, Başakşehir avantajlı olacaktı, Galatasaray kazanırsa o öne geçecekti. Testilerden biri kırıldı.

        10

        Galatasaray bu saatten şampiyonluğu veriyorsa ne takım, takım, ne Fatih Terim, Fatih Terim olur. Yani bana göre lig bitti. Bu saatten sonra bırakmaz.

        11

        Şenol Hoca'nın suratını görmediniz mi? Şenol Hoca'nın suratına 70. dakikada baktığınızda maçın gidişatı belliydi zaten. Beşiktaş bugün pozisyon yakalamadı ama o Beşiktaş yok, bu sene olmadı. Avrupa maçları dışında olmadı.

        12

        Şenol Hoca da oynar 3 maçını, 'Allah'a ısmarladık' der gider. Çok net gider. Şenol Hoca, Beşiktaş'ta kalmaz. Abdullah Avcı'yla zaten dirsek temasları var. Futbol işleri böyle, hemen kapıya koyarlar.

        13

        Şunu söylemek lazım, Beşiktaş maça çıkmayacak ama Fenerbahçe de büyük yara almış oldu. Aykut Kocaman'ın sürekli konuşmalarından anlıyorsunuz zaten.

        14

        Aykut Kocaman sen de rahatsızsın. Senin meslektaşının kafasına çakmak attılar. Sen niye konuşuyorsun? Dışarıda kal."

        15

        SİNAN ENGİN: HOCA ANTRENÖRLÜĞÜ BIRAKABİLİR

        Sinan Engin de Beyaz TV'de Galatasaray - Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu:

        16

        "Kupa maçında yaşanan bir takım olaylar, Beşiktaş'ın taraftarının düşüncesi, alınan kararlar, hocanın üzüntüsü... Hoca belki Beşiktaş'ı, hatta antrenörlüğü bırakabilir dolayısıyla moral bozukluğu var.

        17

        Fenerbahçe başkanı, yöneticisi Şekip, dün antrenörü saygı duymadan 'adama tiyatro yapıyorsun' diyorlar. Şenol Güneş tiyatrocu değil, Şenol hoca içeri kaçıyor. Şenol hoca bir futbol adamı, kaçarken içeri kaçıyor, yerlerde sürünüyor.

        18

        Kumpas adını yerleştirdiniz. İnsanın insana saygısı yok. Şenol Güneş'in tüm hareketlerine katılıyorum. İnsanların birbirinine saygı olmasını istiyoruz. Fenerbahçe oyuncusu tweet atıyor, 'Savaştan kaçmıyoruz' diye. Ne savaşı? Aykut Kocaman basın toplantısında tamamen Şenol hoca hakkında konuşuyor.

        19

        Galatasaray futbol takımını tebrik ediyorum, muhtemelen de şampiyon. Tudor'dan beri Fatih hoca dedik. Terim doğrudur Galatasaray'da. Bu Beşiktaş takımı yener dedim. Bugünkü haliyle yenme ihtimali çok zor. Kaçırdığı goller... Bu işleri geçeceğiz. Bugün oynanan futbolla Galatasaray'ı yenemez. Negredo onu atamıyorsa, Lens oynamıyorsa...

        20

        Galatasaray içerde çok farklı bir takım. Onun dışında Galatasaray da kazanırsa şampiyon olur, Beşiktaş da kazanırsa şampiyon olur demiştim. Beşiktaş mağlubiyeti hak etti.

        21

        Belhanda'nın pozisyonuna kırmızı kart vermeyen kim varsa, yaşayan canlı cansız bütün hakemler bana mesaj atabilir. Bu Fırat Aydınus'tan kurtulalım, maç idare etmesinler maç yönetsinler. Oyuncunun orada çenesinin mi kırılması gerekiyordu, hastaneye mi gitmesi gerekiyordu? Sevgili Ahmet Çakar bu pozisyonda neden sesin çıkmadı?

        22

        Fırat Aydınus, küçük Japon penaltıyı gösteriyor. Bir adam penaltıyı verdi. Nagatomo yanına geliyor, sonra kırmızı kartı çıkarıyor. Hakemlerden de mesajlar geliyor, "yüzde yüz kırmızı" diye.

        23

        Yayıncı kuruluştaki eski oyuncular hepsi kırmızı kart dedi. Lütfen pozisyonu açın izleyin. Talisca, Donk'a değmiyor bile, değse kırmızı. Ama değmiyor. Donk da sallıyor ama değmiyor. Burada itiş, kakış var. Hakem de bu pozisyonu görmüyor. Ama öteki önünde dirsek.

        24

        Fatih Terim bir numara. Şampiyonluk anasının ak sütü gibi helal olsun Galatasaray'a. Fener de olsa Beşiktaş da olsa yine aynı şeyi derdik.

        25

        Türk Telekom'da bugün 50 bin küsür taraftar vardı. Galatasaray'ın en büyük gücü 93. dakikaya kadar taraftar. Ama deplasmanda da farklı bir Galatasaray.

        26

        İki senedir büyük başarılar kazandırdın, iki yıl üst üste ligde şampiyonluk yaşattı, Avrupa kupalarında gruplardan namağlup çıktık. Beşiktaşlılar senin sayende başkanından tut yönetimine, malzemecesine, aşçısına herkesin emeği var ama sen iki senedir bu taraftarı çok mutlu ettin. Taraflı tarafsız herkes 'Beşiktaş ligin en iyi takımı' dedi.

        27

        Moralinizi bozmayalım. Evet kupa sendromu yaşadık ve atlatacağız Allah'ın izniyle. Moralimizi bozmayalım. Hocanın morali bozuk ve bu benim canımı çok sıktı. Keyfimizi kaçırmayalım, her sene bir yarıştır. Beşiktaş büyüklüğünden hiçbir şey kaybetmez.

        28

        Beşiktaş'ın aldığı karara saygı duyuyorum. Bir maç tatil ediliyorsa o maçta ev sahibi 3-0 hükmen yenik sayılmalıdır.

        29

        Taş attı, maş attı, cezaevine girenler oldu, Şenol hoca içeri girerken düştü, takıldı bilmem ne. Maçın hakemi sahada duruyor, sonra Babel ile Oğuzhan geliyor. Hakem içeri giriyor Şenol hoca soyunma odasındalar. Mete Kalkavan sahaya çıkar, eğer maçı oynatmak istiyorsa, 15 dakika içinde sahaya gelmelerini anons eder, gelmezlerse tatil eder."

        30

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ