Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika | Beşiktaş aradığı stoperi buldu: Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri! - Beşiktaş Haberleri
        1

        Bu sezon beklentilerin altında kalan Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yeniden başkanlığa seçilirken transfer için çalışmalar da başladı.

        2

        Domagoj Vida ile henüz sözleşme yenilemeyen Kara Kartal, Valerien Ismael'in üç stoperli savunma anlayışı nedeniyle önceliği de bu bölgeye verdi.

        3

        Türkiye'den de girişimlerde bulunan siyah-beyazlılar, Vida'nın boşluğunu İngiltere'den doldurmaya hazırlanıyor.

        4

        Beşiktaş'ın Wolverhampton ile sözleşmesi sona eren Romain Saiss'ın menajeriyle ile temasa geçtiği öğrenildi.

        5

        İngiliz ekibinde kaptanlık da yapan tecrübeli savunmacıya dört kulüpten teklifler olduğu belirtilirken Beşiktaş'ın da Saiss için ilk teklifini aracılar ile ilettiği öne sürüldü.

        6

        2016'da Angers'den Wolverhampton'a 4 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Faslı oyuncu geride kalan sezonda Premier Lig'de 31 maça çıktı; 2 gol kaydetti.

        10

        24 yaşındaki oyuncu ile 4 yıllık sözleşme için el sıkışan Beşiktaş, Bulgar ekibi ile bonservis bedeli konusunda görüşmeye devam ediyor.

        11

        Ekvadorlu forvet yıllık 1 milyon Euro ücret vermeyi planlayan siyah-beyazlılar, CSKA Sofia ile de anlaşması halinde transferi resmen duyuracak.

        12

        8 kez Ekvador Milli Takımı'nda görev yapan Caisedo, 1 gol attı.

        13

        Daha önce Ekvador ekipleri Universidad Catolica ve El Nacional ile Brezilya'dan Vitoria formaları giyen 24 yaşındaki oyuncu, 2021 Şubat ayında CSKA Sofia'ya transfer oldu.

        14

        BUKSA, LENS'A TRANSFER OLUYOR

        Beşiktaş'ın transfer listesinde de yer alan Adam Buksa'nın yeni adresi Fransa oldu!

        15

        Fransa basınındaki haberlere göre Ligue 1 ekiplerinden Lens, PSG'den kiraladığı Arnaud Kalimuendo'nun yerini doldurmak için harekete geçti.

        16

        Fransız ekibinin, ABD'de New England forması giyen Adam Buksa için devreye girdiği belirtilirken, Lens'in 25 yaşındaki Polonyalı golcünün bonservisi için 6 milyon Euro'yu kasasından çıkaracağı ve futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı ileri sürüldü.

        17

        Tüm bu iddiaların ardından başarılı forvetin Lens formasıyla fotoğrafı da sızdırıldı.

        18

        Bu sezon 13 maçta 11 gol ve 2 asistlik performansı bulunan Buksa'nın takımıyla olan sözleşmesi Aralık ayında sona eriyor.

        19

        ABDÜLKERİM BARDAKÇI İNADI

        Beşiktaş Abdülkerim Bardakçı için bekleyişini sürdürüyor.

        20

        Konyaspor'un 5 milyon Euro istediği başarılı stoper için, 2 milyon Euro'ya öneren siyah-beyazlılar indirim bekliyor.

        21

        Abdülkerim'in de Beşiktaş'a sıcak baktığı öğrenilirken siyah-beyazlılar, Konyaspor'a takas önerisi yaparak aradaki farkı kapatmayı hedefliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ