Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: Elazığ haberleri: Şubat'tan beri haber alınamayan 74 yaşındaki İbrahim Kaya'dan aylar sonra acı haber! | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Elazığ'da kayıp başvurusu yapılan 74 yaşındaki İbrahim Kaya'nın cansız bedeni baraj gölünde bulundu.

        AA'daki habere göre olay; Elazığ'da meydana geldi. Evinden 8 Şubat'ta ayrılan Kaya'dan bir daha haber alamayan yakınlarının başvurusu üzerine başlatılan arama çalışmalarında ekipler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen bir ihbarı değerlendirdi.

        Keban Baraj Gölü'nün Aydıncık köyü mevkisinde suda ceset görüldüğü yönündeki ihbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

        Sudan çıkarılan cansız bedenin yaklaşık 4,5 ay önce kaybolan İbrahim Kaya'ya ait olduğu tespit edildi.

        Kaya'nın cansız bedeni, otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Yol çalışmasında bulunan taş bloklarda 722 yılına ait yazıt tespit edildi

        Mardin'in Midyat ilçesinde parke taşı döşeme çalışmasında bulunan Süryanice yazıtlı tarihi taş bloklar üzerindeki incelemede, en eski kitabenin milattan sonra 722 yılına ait olduğu belirlendi.(AA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ