Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Kim'i tutmak çok zor! Son dakika Fenerbahçe'den transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de geçen sezon gösterdiği performansla birçok Avrupa devinin transfer gündemine giren Kim Min Jae, yuvadan uçmak üzere...

        2

        Fransız kulübü Stade Rennes’in hocası Bruno Genesio'nun daha önce, "En beğendiğim stoper" dediği Kim'in transferi konusunda büyük ilerleme kaydedildiği bildirildi.

        3

        RMC Sport'un haberine göre; İstanbul'a Cuma günü gelip, Fenerbahçe ile masaya oturmayı planlayan Rennes'in Sportif Direktörü Florian Maurice, aynı zamanda Napoli'den yöneticilerinin de İstanbul'da olacağını duyunca bu ziyareti erteledi.

        4

        Ancak Kim Min Jae ile her konuda anlaşan Fransız ekibi, rakiplerine göre daha rahat.

        5

        Fenerbahçe’ye 18 milyon Euro'luk zorunlu satın alma ücretini taksitler halinde ödemek istiyor, Fenerbahçe ise bütün parayı peşin talep ediyor. Görüşmelerde orta noktanın bulunabileceği belirtiliyor.

        6

        SOL BEKE GELİYOR

        Fenerbahçe bir transferde daha mutlu sona ulaşıyor! İddialara göre sarı-lacivertliler Sao Paulo'nun 21 yaşındaki Brezilyalı sol beki Welington için anlaşma sağladı.

        7

        Brezilya'dan Lance ve ESPN'in haberlerine göre; Fenerbahçe, Welington için 3 milyon Euro bonservis teklif etti ve Sao Paulo bu teklifi kabul etti.

        8

        Sao Paulo'nun en önemli yeteneklerinden biri olarak gösterilen Welington için Jorge Jesus'un özel olarak ısrarcı olduğu ve transfer için devreye de girdiği belirtildi.

        9

        Sao Paulo kaynaklarının da bu haberi doğruladığı belirtilirken, Brezilya kulübünün içinde bulunduğu ve acil nakit paraya ihtiyaç duyulan bir finansal krizin de bu transferde önemli etkisi olduğu, bu nedenle pazarlık yapma şansının da olmadığı belirtildi.

        10

        YENİDEN SÖRLOTH

        Öte yandan Fenerbahçe'de gündem forvet transferi.

        11

        Hücum hattını güçlendirmek isteyen sarı-lacivertlilerin Alexander Sörloth için kulübü Leipzig'e resmi teklif yapacağı belirtildi.

        12

        Bundesliga ekibi Leipzig'e 2020/21 sezonunda transer olan 24 yaşındaki santrafor, geride kalan sezonu La Liga takımlarından Real Sociedad'da geçirmişti. Real Sociedad'la 33 maçta süre alan Alexander Sörloth, 4 gol kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ