Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Son dakika! Rıdvan Dilmen İrfan Can Kahveci bombasını patlattı! - Rams Başakşehir Haberleri
        1

        Devre arası transfer döneminin en çok konuşulan ismi olan İrfan Can Kahveci konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

        2

        Uzun süredir süren pazarlıklarda Galatasaray, Milli yıldızın bonservisi için Başakşehir’e farklı alternartifler sunuyor.

        3

        MASADAKİ TEKLİFLER

        Galatasaray, İrfan Can için 4 milyon Euro ve sonraki satıştan % 50 pay önerdi. Bunu riskli gören ve 'ya satılmazsa'nın hesabını yapan Başakşehir yönetimi hiç düşünmeden bu teklifi kabul etmedi.

        4

        Galatasaray 3 gün sonra teklifi 5 milyon euro'ya çıkardı ve yine % 50 pay önerdi. Başakşehir yönetimi ise 3 seçenek sundu; 10 milyon euro + Emre Kılınç, 12 milyon euro ve sonraki satıştan % 20 pay ya da takassız ve paysız 14 milyon euro.

        5

        Öte yandan Luyindama, Diagne ve Babel isimleriyle takas yoluna gitmeye çalışan sarı-kırmızılılar sonuç alamadı.

        6

        SON TEKLİF

        Son olarak Galatasaray, İrfan Can Kahveci'nin transferi için yaptığı son toplantıda 6 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 50 pay ile birlikte bir oyuncu önerdi. Bu oyuncunun ise Ömer Bayram olduğu öğrenildi.

        7

        FENERBAHÇE RANDEVU ALDI

        Fenerbahçe de İrfan Can Kahveci için devreye girdi. Sarı-Lacivertliler, Başakşehir’e bir yazı göndererek İrfan Can Kahveci’ye talip olduklarını bildirdi.

        8

        Bu görüşme için randevu istedi. Başakşehir de bunu kabul etti. Fenerbahçe’nin teklifinin ise takas artı bir miktar para olacağı belirtildi.

        9

        FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ

        Edinilen bilgilere göre; Fenerbahçe, Başakşehir Kulübü'ne 5 milyon Euro + Deniz Türüç + Serdar Aziz'i önerecek.

        10

        RIDVAN DİLMEN: YENİ ADRESİ MARSİLYA

        Öte yandan futbolcu yorumcusu Rıdvan Dilmen, İrfan Can'ın transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

        Göksel Gümüşdağ ile konuştuğunu belirten Dilmen şunları söyledi:

        11

        "Marsilya'nın İrfan Can'ı alma ihtimali çok fazla. Marsilya 10 oyuncu izliyormuş, 2'ye düşürmüşler. Biri İrfan Can, biri de Newcastle United'dan bir oyuncu. İrfan'a gelme ihtimalleri yüksek."

        12

        "İrfan Can da Marsilya'ya gitmek istiyor. Benim oranlarım şu şekilde; yüzde 40, Marsilya, yüzde 20, Galatasaray, yüzde 20, Fenerbahçe, yüzde 20, Başakşehir'de kalır."

        13

        BAŞAKŞEHİR 15 MİLYON EURO İSTEDİ

        Marsilya'nın İrfan Can Kahveci için resmen devreye girdiği öğrenildi. Başakşehir'in 25 yaşındaki yıldız futbolcu için 15 milyon Euro istediği öne sürüldü.

        14

        ŞOK! İRFAN CAN 1 AY YOK

        Medipol Başakşehirli futbolcu İrfan Can Kahveci'nin sol arka adalesinde yırtık tespit edildiği öğrenildi. Yıldız oyuncunun yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

        15

        Süper Lig'in 21. haftasında Çaykur Rizespor'a karşı oynanan mücadelede adalesinde ağrı hisseden ve maçtan sonra da yürümekte zorluk çeken İrfan Can Kahveci'nin dün yapılan kontrollerinde sol arka adalesinde yırtık tespit edildi. Milli oyuncunun tedavisine başlandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ