Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Diğer NBA ekiplerinden Boston Celtics'in oyuncuları, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) işbirliğiyle düzenlenen ''NBA Cares'' organizasyonuna katılarak çocuklarla buluştu - Basketbol Haberleri

        Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda, TEGV'den gelen yaklaşık 80 çocukla bir araya gelen NBA ekibinin yıldızları, çocuklara basketbol öğretti.

        NBA'in efsanevi basketbolcularından Robert Horry ve Sam Perkins'in de katıldığı organizasyonda Boston Celtics'li basketbolcular, 4 gruba ayrılan çocuklara top sürme, şut atma, paslaşma ve savunma çalıştırdı.

        ''NBA Europe Live 2012'' kapsamında yarın Fenerbahçe Ülker'le karşılaşacak Boston Celtics oyuncuları, çocuklarla keyifli zaman geçirirken, burada olmaktan dolayı mutluluklarını dile getirdiler.

        Rivers, ''Beko Basketbol Ligi çok kaliteli''

        Boston Celtics Başantrenörü Doc Rivers, organizasyonun ardından yaptığı açıklamada, Beko Basketbol Ligi'nin çok kaliteli olduğunu ve bu yüzden burada olduklarını dile getirdi.

        Fenerbahçe Ülker'i Avrupa'nın en iyi takımlarından biri olduğundan dolayı tercih ettiklerini söyleyen Rivers, bir dönem Boston Celtics forması giyen Semih Erden'le ilgili olarak da, ''Semih çok iyi bir oyuncu. NBA'de forma giyen diğer Türk oyuncular da çok kaliteli. İleride çok fazla Türk basketbolcusunun NBA'e geleceğine inanıyorum. Semih Erden, çok kısa sürede NBA'e dönecektir. Çok değerli bir oyuncu, bunu başarabilecek yeteneği var'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ