Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Ali Ay kimdir? Bursaspor'un 25. başkanı oldu! - Futbol Haberleri

        Yeşil-Beyazlı kulübün yeni başkanı olan Ali Ay, düzenlenen devir teslim töreni ile görevi eski yönetimden devraldı. Peki Bursaspor'un 25. başkanı olan Ali Ay kimdir? İşte Ali Ay hakkında merak edilenler...

        BURSASPOR'UN 25. BAŞKANI ALİ AY KİMDİR?

        52. Bursaspor Genel Kurulu toplantısı sonucu 25. başkan olan Ali Ay, 4 Mart 1957 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. Yüksek tekstil kimya mühendisi olan Ay, eğitimini Almanya'da almıştır. Kendisine ait bir tekstil fabrikası bulunan Ay, bu dönemde kulübün icra kurulu başkanlığını yapmıştı.

        Ali Ay, kongrede 1.483 oy alarak Bursaspor'un 25. başkanı olmuştur.

        "BURSASPOR HEDEFSİZ BİR KULÜP DEĞİL"

        Bursaspor'un yeni Başkanı Ali Ay ise "Dün akşam genel kurulumuzu yaptık. Bütün genel kurul üyelerine teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler. Bizi çok zor günler bekliyor. Bu geçen 15 gün bizim için seçim arifesiydi. Seçimde bütün arkadaşlarım çok iyi tanıştı. Bundan sonra ilk 1, 1.5 ay mali tabloyu düzeltmek için uzun çalışmalar yapacağız. Bunun üstesinden gelip, rahat rahat maçlarımızı izleyeceğiz. Bursaspor hedefsiz bir kulüp değildir. Her sene şampiyonluğa oynayacağız. Bunun içinde elimizden ne geliyorsa yapacağız" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ