Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Muslera, Lazio maçı sonrasında konuştu - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Lazio ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın sonrasında açıklamalarda bulundu.

        Deplasmanda galibiyeti hedeflediklerini kaydeden tecrübeli kaleci, "İlk yarıda iyi oynadık ve pozisyonlar bulduk. İkinci yarı daha dengeliydi. Oraya gidip oradan galibiyetle dönmemiz gerekiyor. Yapmamız gereken de o" diye konuştu.

        Yedikleri gol için konuşan Muslera, "Değişiklikler olabilir, deneyimli oyuncularız. Bu seviyelerde bu pozisyonları vermememiz gerekiyor. Rakibimiz hava toplarında etkili bir takım. Hava toplarında markajı daha iyi yapmamız gerekiyor. Ama dediğim gibi, bende kötü bir maç çıkarmadık" dedi.

        Eski takımı Lazio ile buluşmaktan memnun olduğunu belirten Nando, "Eski takımıma karşı oynamak güzel bir duygu. En çok görmeyi istediğim ve çok mutlu olduğum kaleci antrenörü ile görüştüm. Benim gelişimimde inanılmaz bir paya sahip kaleci antrenörü" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ