Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursaspor Pablo Batalla : Elimizden geleni yapmaya çalıştık - Futbol Haberleri

        Süper Ligin 22. haftasında Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından Bursaspor'un orta saha oyuncusu Batalla ve kaleci Harun Tekin maçın değerlendirmesini yaptı.

        Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirten Batalla, "Bir puan çıkartabildik. Herkes elinden geleni yaptığı için kutlamak istiyorum. Çekinmek demeyelim buna. Ama önemli bir takıma karşı oynadık. Puan tablosuna baktığımızda bu sezon bizim çok çok üstümüzde. Demek ki iyi şeyler yapıyorlar. Bunun da farkındaydık. Onlara karşı elimizden geleni yapmaya çalmıştık. Biz kendi tavrımızı ortaya koyduğumuz zaman meyvelerini sahada görüyoruz." şeklinde konuştu.

        'HAMZA HOCA BENİ ÇOK İYİ KARŞILADI'

        Hamza Hamzaoğlu'nu git gide daha iyi tanımaya başladığını belirten Batalla, "Git gide hocamızı çok daha iyi tanıyorum. Şimdilik her şey çok iyi gidiyor. Beni çok iyi karşıladı. Son 3 maçtır da bana forma veriyor. Takım arkadaşlarımla 3 maç beraber oynadık. Git gide birbirimizi daha iyi tanıyoruz." ifadelerini kullandı.

        KALECİ HARUN: OYNAMAK SÜRPRİZ OLMADI

        Yaptığı kurtarışlarla maçın adamı seçilen kaleci Harun Tekin ise güzel bir oyun olduğunu belirtti. Harun, "Seyirci olmayınca bizim için dezavantaj oldu. Keşke seyircimiz olsaydı. Bu maça alacağımıza inanıyorduk.Ama golü bulamadık. Elimden geldiğince iyi performans sergilemeye çalışıyorum. İnşallah bundan sonra daha iyi olacak." açıklamasında bulundu.

        "Yenemiyorsan yenilmeyeceksin" diyen Harun, "Bugünde öyle oldu. Bir gol atsak maçı kazanabilirdik." ifadelerini kullandı.

        'BENİM İÇİN OYNAMAK SÜRPRİZ OLMADI'

        Harun, kendi performansı için ise şu yorumu yaptı: "Benim için oynamak sürpriz olmadı. Geçen hafta da zaten oynamıştım. Fenerbahçe kazanmak için geldi. Ellerinden geleni yaptılar. Biz de onlarda kazanabilirdi."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ