Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Galatasaray-Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel'e tepki yağdı - Trabzonspor Haberleri

        Galatasaray-Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel, verdiği kararlarla eleştiri oklarının hedefi oldu. Futbol yorumcuları Bitnel'i sert şekilde eleştirdi. İşte o yorumlar:

        RIDVAN DİLMEN: BEN BİLE YAPARDIM

        "Hakemin hakemliği bırakıp bırakmayacağını bilmiyorum ama hakem skandallarının çok bariz yaşandığı bir maç oldu. Çok klasik cümleler kullanmak istemiyorum. Genel anlamda bir şeyler söylemek istiyorum. Trabzonspor, 2011’den bu yana şikeyle ilgili bir dava peşindeler. Çok mağdur oldular. Çok açık söyleyeyim hakem hatalarıyla ligden koptular.

        Hiç tartışılmayacak iki kırmızı kart var. Bir Cavanda’nın bir de Salih Dursun’un pozisyonu. İlk yarıda Marin’in pozisyonu penaltı. Ciddi bir hata. Hakan Balta’nın pozisyonunu tartışırım. O kadar çok hata var ki bir dakika uzatmayı dahi oynatmadı.

        (Salih Dursun’un hakeme kırmızı kart göstermesiyle ilgili) Ben bile yapardım. ‘Al sana kart’ derdim. Hepimiz duygularımızla yaşayan insanlarız. Aykut’u atmak için aradı hakem resmen. Sarı kart gösterecek yer arıyordu."

        "Hakem hataları maça damga vurdu. İlk yarı sonunda 3 pozsiyon vardı. Açıkcası genel anlamda konuşmak istiyorum. Trabzonspor hakem hatalarıyla ligden koptu. Hakem 1 dakikada uzattı ama mahçubiyetinden dolayı hemen bitirdi."

        GÜNTEKİN ONAY: YOL YAKINKEN BIRAKSIN

        "Böyle bir hakem olamaz. O kadar çok yanlış karar verdi ki. Hakemliği bırakması gerekiyor. Yaşı genç ama başka takımların canını yakmasın yol yakınken bıraksın hakemliği...10 yıldır program yapıyoruz. Benim programa böyle girdiğimi hiç gördünüz mü? Bunun Galatasaray veya Trabzonspor ile bir ilgisi yok. Böyle bir hakem arkadaşımız genç bir arkadaş, yarın küme düşme hattı var şampiyonluk maçları var Allah'tan bu maç iddialı bir maç değildi."

        AHMET ÇAKAR: INTERPOL GÖREVE

        "Yahu siz ne zaman hakem olacaksınız. Olanı vermeyip olmayanı veriyorsunuz kardeşim. Yazıklar olsun Özer faul bile yapmadı oyundan attı. İnterpol göreve. Eğer bu maçta uluslararası bahis baronlarının parmağı yoksa ben de adam değilim."

        ERMAN TOROĞLU: BU GECE RAHAT UYUYABİLECEK MİSİN?

        "Kuddusi naber? Hakemleri iyi dağıtıyor musunuz? Çıksana, konuşşasana, sahip çıkarım sana. Elma dersem çık, armut dersem çıkma. Umut Bulut, bu gece rahat uyuyabilecek misin?"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ