Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kulüpler Birliği hakemler için toplanıyor - Futbol Haberleri

        Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, 29 Şubat'ta olağanüstü toplantı yapacaklarını duyurdu. Kulüpler Birliği resmi internet sitesinden Göksel Gümüşdağ imzasıyla yapılan açıklama şöyle:

        "Pazar gecesi oynanan Galatasaray – Trabzonspor maçından hemen sonra her iki kulübümüzün başkanı ile ve Türkiye Futbol Federasyonu başkanımızla görüştüm. Gün içerisinde Vakfımıza üye olan bir çok kulüp başkanımızla da yaşananları istişare ettim. Bugün saat 14:00’de, Sayın Yıldırım Demirören’in isteği üzerine Federasyon binasına giderek kendisini ziyaret ettim.

        Yaptığımız son Kulüpler Birliği toplantısı’nda da belirttiğimiz üzere “Hakem hatalarının kabul edilebilir düzeye indirilmesi” konusu Türk futbolu ve kulüplerimiz için hayati önem taşımaktadır. Bu konuyu ilk gündem maddesi yapmak suretiyle 29 Şubat Pazartesi günü saat 11:00’de olağanüstü gündemli bir Kulüpler Birliği Toplantısı düzenleyeceğimizi, bu tarihe kadar özellikle TFF ve MHK tarafından atılacak adımları ve yapılacak önerileri özenle ve her zamanki yapıcı tavrımızla dikkate alacağımızı tüm kamuoyuna duyururum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ