Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer iddiaları (22 Nisan 2016) - Futbol Haberleri
        1

        Bursaspor Başkanı Ali Ay, taraftarı heyecanlandıracak bir açıklama yaptı. Fenerbahçe’nin Fernandao’yu satmayı düşünmesi halinde talip olacaklarını söyleyen Timsah’ın patronunun, bu transfer için 3 milyon Euro’luk bütçe ayırdığı öğrenildi.
        (Fanatik)

        2

        Hagi'ye süper teklif!
        Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi'nin, Gökdeniz Karadeniz'in forma giydiği Rubin Kazan ile yıllık 4 milyon Euro (12.8 milyon TL) karşılığında anlaşmaya vardığı iddia edildi.
        (Hürriyet)

        3

        Bursaspor'dan gelen oyuncuların takıma çabuk uyum sağlaması yüzünden Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, sezon sonunda ülkesine dönecek olan Bruno Alves'in yerine Serdar Aziz'i monte etmek için harekete geçti.
        (Fotospor)

        4

        Antalyaspor, gelecek sezon için Samuel Eto'o'nun desteğiyle Michael Essien'i transfer etmek istiyor.
        (Fanatik)

        5

        Zapata bizzat başkan Fikret Orman'dan onaylı
        Beşiktaş'ın gelecek sezon için prensip anlaşmasına vardığı Cristian Zapata bizzat Başkan Fikret Orman'dan onaylı.
        (Fotospor)

        6

        Franfurt'tan Arjantin'e uçan İşbecer burada Şili Milli Takımının eski teknik direktörü Jorge Sampaoli ile son bir görüşme yapacak. Yapılacak bu görüşmeden olumlu sonuç çıkarsa Galatasaray'ın yeni hocası resmen Sampaoli olacak. Yeni hoca anlaşma yapmak ve gelecek sezonun hazırlıklarını yapmak için Mayıs ayında İstanbul'da olacak.
        (Fotospor)

        7

        Son günlerde Melo'nun yeniden takıma döneceği ile ilgili iddiaların ortaya atılması takım içinde huzursuzluğa neden oldu. Selçuk, Sneijder ve Muslera gibi takımın temel direkleri bile Brezilyalının yeniden takıma dönmemesi için seferber oldu..
        (Fotomaç)

        8

        Yıldırım, Bursaspor'dan Serdar Aziz'e karşılık Miroslav Stoch ile genç oyuncuları Hakan Çinemre ve Beykan Şimşek’i teklif etti. Başkan Ali Ay ise "Takas kesinlikle olmaz, sadece peşin paraya satarız" dedi ve tam 7.5 milyon euro talep etti. Aziz Yıldırım ise "O rakamı bana ver, ben sana Van Persie'yi vereyim" diyerek beklemeyi kararlaştırdı.
        (Fotomaç)

        9

        Kartal 4G ile uçacak Siyah-beyazlı yönetim Gomez’i bonservisiyle transfer edecek. Dev kulüplerin peşinde olduğu Gökhan Töre ise satılmayacak. Boyko bekleneni veremediğinden Günay 1 numarayı alabilecek. Defansın sağına sözleşmesi sona erecek Gökhan Gönül alınacak.
        (Fotomaç)

        10

        Adı Trabzonspor ile anılan Paulo Fonseca, transfer görüşmeleriyle ilgili olarak, "Bu konuda çok konuşmak istemiyorum. Ama şunu söyleyebilirim ki, benim Trabzonspor ile şu anda anlaştığım yönündeki haberler gerçek değil. Henüz böyle bir anlaşma yok. Braga ile 1 yıllık daha sözleşmem var" diyerek üstü kapalı da olsa bu haberlerin doğru olduğunu ima etti...
        (Fotomaç)

        11

        Siyah-beyazlılar son iki maçta kadroya bile giremeyen Denys Boyko için teknik heyetin vereceği raporu bekliyor. Yönetim kurulu, Şenol Güneş’in olumsuz görüş bildirmesi halinde, deneyimli file bekçisi için gelen teklifleri değerlendirmeye almayı planlıyor.
        (Fanatik)

        12

        Löw’ün, “Alman Milli Takımı’nda yeterince görev yaptım. Avrupa’da bir takım çalıştırmak istiyorum” demesi Fener’i harekete geçirdi. Fenerbahçe önümüzdeki günlerde Alman hocaya 4 milyon Euro'dan 3 yıllık müthiş bir sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor.
        (Takvim)

        13

        Başta eski takımı Arsenal olmak üzere Oğuzhan Özyakup'un pek çok Avrupa devinin transfer listesinde olması Beşiktaş'ı harekete geçirdi. Beşiktaş'ın sportif direktörü Gökhan Keskin, Salı akşamı menajer Doğan Ercan'la birlikte PSV'nin sahasında Vitesse'yi 2-0 yendiği maçı izledi. Keskin'in bu maçta PSV'nin Chelsea'den kiraladığı Marco van Ginkel'i yakın takibe aldığı bildirildi.
        (Fotospor)

        14

        F.Bahçe'de bu sezon çok fazla şans bulamayan ve hem solda hem de stoperde görev yapabilen Çek yıldız Kadlec, Bursaspor'un radarına girdi.
        (Fotomaç)

        15

        İKİ YILDIZDAN FENERBAHÇE'YE REST!
        F.Bahçe'de Trabzon maçının ardından başlayacak iç transfer görüşmeleri merakla bekleniyor. Yönetim, öncelikle Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve affedilmesi halinde Caner Erkin'in isteklerini öğrenecek.

        16

        Bu adımın ardından yönetim kendi teklifini sunacak. Anlaşma sağlanırsa imzalar atılacak.

        17

        Yönetim bundan sonraki tüm sözleşmelerde oyuncunun aldığı süre, kulübün kazandığı puan, performans verileri gibi birçok maddeyi göz önünde bulundurarak rakam belirleyecek.

        18

        Mehmet Topal ve Gökhan Gönül, kulüpten gelecek teklife kadar hiçbir adım atmayacak. Fenerbahçe'den alacakları teklifler sonrasında menajerleriyle bir araya gelip karar verecekler.

        19

        İki futbolcu da 10 Mayıs tarihine kadar kulüple anlaşamamaları halinde menajerlerine 'yeni takım bul' talimatı verecek. Beşiktaş'ın da ilgilendiği Gönül'e İspanya, Topal'a ise İngiltere'den teklifler var.

        20

        CANER'İ İSTEMİYOR
        F.Bahçe'de Caner'le ilgili kararda bildireceği görüş son derece önemli olan Pereira'nın, Konyaspor maçı sonrası soruları yanıtsız bırakması, gidişatın olumsuz olduğunu gösterdi. Yönetimin Portekizli hocayla gelecek sezon devam etmesi halinde Caner'in takımda kalma ihtimali oldukça düşük gözüküyor. Hoca ayrılırsa Caner için yeni bir şans doğabilecek. Milli sol bek konusunun da Trabzonspor maçı sonrasında karara bağlanacağı gelen bilgiler arasında.
        (Sabah)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ