Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta? GS Kasımpaşa bilet fiyatları - Kasımpaşa Haberleri

        HTSPOR

        Avrupa kupalarına gidebilmek için son haftaları kayıpsız geçirip rakiplerinin puan kaybetmesini beklemek zorunda olan Kasımpaşa ve Galatasaray karşı karşıya geliyor. Peki Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta canlı izlenebilecek? İşte maç hakkında detaylı bilgiler...

        GALATASARAY-KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

        Spor Toto Süper Lig'in 30.haftası kapsamında oynanacak Galatasaray Kasımpaşa maçı 24 Nisan Pazargünü, saat 16:00'da, Lig Tv kanalından canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı hakem Barış Şimşekyönetirken, yardımcılıklarını Uygar Bebekve Serdar Diyadinüstlenecek.

        RİEKERİNK DERTLİ Mİ DERTLİ

        Galatasaray’da yarınki zorlu Kasımpaşa maçı öncesinde cezalı ve sakat oyuncuların çokluğu, teknik direktör Jan Olde Riekerink’i kara kara düşündürüyor. Kart cezalıları Hakan Balta, Donk ve Yasin’in, Kasımpaşa’ya karşı oynayamayacak olmaları, tedavileri süren Sneijder ile Chedjou ve Denayer’in de durumlarının netleşmemesi yüzünden Hollandalı hoca kadroyu oluşturmakta sıkıntı çekiyor. Rikerink, eksikler nedeniyle Umut’u yeniden 11’e monte etmeyi planlıyor.

        KAPTAN SELÇUK DÜMENE GEÇTİ

        Cimbom, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına dün sabah yaptığı tek çalışmayla devam etti. Antrenmanın ana bölümünde taktik bir çalışma gerçekleştirildi. Antalya ve kupadaki Ç.Rize maçlarında görev yapamayan Selçuk İnan dünkü idmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Sneijder ise günü özel program dahilinde çalışarak geçirdi. Ayak tenisinde zafere ulaşan Carole, Linnes ve Umut’tan oluşan Selçuk’un takımı zafer pozu verdi. Chedjou ve Denayer ise tedavilerinin ardından özel istasyon çalışması gerçekleştirdi.

        SABRİ ŞOV YAPTI!

        Florya’daki antrenmanda oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından gruplara ayrılarak ayak tenisi oynadı. Burnuna bandaj yapılan Podolski, kafa toplarında ürkeklik yaşarken, sakatlığı süresince aldığı kilolarla eleştirilen Sabri attığı goldeki akrobatik hareketiyle alkış aldı.

        "AVRUPAYI İSTİYORSAK GALATASARAY'I YENMELİYİZ"

        TT Arena’da Galatasaray’la oynanacak maçın çok önemli olduğunu vurgulayan Adem, “Rakibin bu sezonki kötü gidişini lehimize çevirmek istiyoruz. Galatasaray’ın düşüşünden yararlanmak istiyoruz. Karışık bir ortam var. Galatasaray kadro olarak bizden daha iyi ama biz oyun olarak daha iyiyiz” dedi. Takım olarak Avrupa’yı hedeflediklerini belirten yıldız oyuncu, “Sezon sonunda kesinlikle Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Bunu istiyorsak Galatasaray’ı sahasında yenmeliyiz” ifadelerini kullandı.

        GALATASARAY KASIMPAŞA BİLET FİYATLARI

        Galatasaray Kasımpaşa maçı için bilet fiyatları 30 TL'de başlıyor. Biletleri temin etmek isteyenlerinPassolig üyeliğinin bulunması gerekiyor. İşte bilet fiyatları ve satışı yapılan biletlerin stadyum üzerindeki oturma düzeni...

        Kategori Bilet Fiyatı
        1. Kategori 300,00 TL
        Yüzevler Yemekli 300,00 TL
        3. Kategori 200,00 TL
        4. Kategori 150,00 TL
        5. Kategori 100,00 TL
        6. Kategori 60,00 TL
        7. Kategori 50,00 TL
        8. Kategori 40,00 TL
        9. Kategori 30,00 TL
        Misafir 30,00 TL
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ