Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Adana Demirspor ve Alanyaspor'dan taraftar seferberliği - Coredon Alanyaspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Adana ve Karabükspor’dan sonra Süper Lig’e yükselecek 3. takım yarın belli olacak. Ya Adana Demir ya da Alanyaspor mutlu sona ulaşacak.

        Kritik 90 dakika öncesi her iki şehirde de heyecan tavan yaparken, belediyeler taraftarlara her türlü imkanı sağlıyor. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Konya’daki finale gitmek isteyen personellere izin verdiğini açıklarken, Adana’nın ilçesi Sarıçam’ın belediye başkanı Bilal Uludağ ise Demirspor taraftarı için ücretsiz otobüs kaldıracaklarını söyledi.

        Süper Lig’e direkt bileti kıl payı kaçıran Alanya’da da belediye başkanı Adem Murat Yücel, dev finali izlemek isteyen personellerin bir gün izinli sayılacağını söyledi. Yücel, “Takıma güvenimiz tam. Personelimiz ve taraftarlarımız ile takımımızı bu maçta yalnız bırakmayacağız” dedi.

        HAKEM BÜLENT YILDIRIM

        TFF, yarın 19.00’da oynanacak maçı Bülent Yıldırım’ın yöneteceğini açıkladı. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Ekrem Kan ile Asım Yusuf Öz gerçekleştirecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan olacak. Öte yandan bu karşılaşmanın bilet fiyatları da dün açıklandı. Kuzey ve Güney Tribünleri 15 TL, Doğu ve Batı Tribünleri 35 TL olarak belirlendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ