Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Jose Sosa, Beşiktaş'tan ayrılmak istemesinin sebebini açıkladı! - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Kartal YİĞİT

        Beşiktaş'ta Jose Sosa krizi sürüyor... Siyah-Beyazlı ekipten ayrılmak istediğini önce önce yönetime deklare eden, sonra da teknik direktör Şenol Güneş'e ileten Arjantinli yıldız, kararından vazgeçmeyeceğini bildirdi.

        Kulüpte büyük bir sıkıntıya neden olan Sosa, dün yapılan sabah ve akşam idmanına da çıkmadı. Şenol Güneş ile yaptığı görüşmede de kendisine kolaylık gösterilmesini isteyen Sosa'nın, yaklaşık yarım saat süren zirvede, "Sizinle, kulüple ya da taraftarla ilgili hiçbir problemim yok. Ancak eşim, terörden dolayı kesinlikle Türkiye'den ayrılmak istiyor. Ben de

        onu ikna edemiyorum. Açıkçası kalsam bile çok faydalı olamam. Bana izin verim gideyim" dediği öğrenildi.

        GÜNEŞ: BU SAATTEN SONRA YERİNE KİMİ BULURUZ?

        Teknik direktör Şenol Güneş'in ise Arjantinli yıldıza, "Sen benim en önemli oyuncumsun. Ve buraya çabuk adapte oldun, uyum sağladın. Artık Türkiye Ligi'ni de çok iyi tanıyorsun. Bu saatten sonra senin yerine kimi buluruz? Üstelik gelecek sezon Şampiyonlar Ligi gibi zor bir kulvarda mücadele edeceğiz. Bu açıdan da kalman çok önemli. İstersen kafanı toparlaman ve sağlıklı düşünmen için sana ekstra izin vereyim. Direkt Avusturya kampına gelirsin" şeklinde yanıt verdiği ifade edildi.

        Ancak Tangocunun kararının değişmediği ve çalışmalara katılmayacağını söylediği belirtildi.

        BONSERVİSİNİ İSTEDİ, RET CEVABI ALDI

        Siyah-Beyazlı kulüpten ayrılmayı kesin olarak kafasına koyan Arjantinli futbolcunun, belirlenecek makul bir rakam karşılığında bonservisini kendisinin almak istediği kaydedildi. Ancak bu talep, Beşiktaş yönetimi tarafından kabul görmedi.

        ÇEBİ’YE DERT YANDI: LÜTFEN ANLAYIŞ GÖSTERIN

        Jose Sosa, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ile Bodrum’da yaptığı görüşmede de eşinin sıkıntısı sebebiyle ayrılmak istediğini söylemişti. Çebi’nin, “Arjantin’e dönmek istiyorsun ama bize sadece Milan’dan teklif geldi” şeklindeki sözlerine, Sosa’nın, “Önceliğim Arjantin ama Milan da olabilir. Eşim buradan ayrılmak istiyor. Bugüne kadar yönetimle hiç problemim olmadı. Siz de haklısınız ama lütfen bana anlayış gösterin” dediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ