Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray 24 Erzincan: 1 - Galatasaray: 1 | MAÇ SONUCU - Futbol Haberleri
        TÜRKİYE KUPASI HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... 24 ERZİNCANSPOR - GALATASARAY MAÇININ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ikinci hafta maçında Galatasaray deplasmanda 24 Erzincanspor ile 1-1 berabere kaldı.

        -5 derecede ve buz kaplı zeminde oynanan mücadelenin 50. dakikasında, ceza alanı içerisinde şık hareketler yapan Josue, topu filelerle buluştururak Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi. 57'de ceza sahası içine Hamit Altıntop topa eliyle dokununca hakem Yaşar Kemal Uğurlu beyaz noktayı işaret etti. Penaltı atışını gole çeviren Cebrail Serçek skoru 1-1'e getirdi. 65'te Yasin Öztekin'in boş kaleye gönderdiği şut yukarıdan dışarı gitti.Karşılaşma 1-1 sona erdi.

        Bu sonucun ardından Galatasaray 2, 24 Erzicanspor ise 1 puana yükseldi.

        E Grubu ilk hafta maçında Galatasaray evinde konuk ettiği Elazığspor ile 1-1 berabere kalmıştı. 3. Lig 1. Grup ekiplerinden 24 Erzicanspor ise ilk maçında Tuzlaspor'a 4-0'lık skorla mağlup olmuştu.

        CANLI SKORLAR HTSPOR İDDAA'DA!
        Taraftarlar statta görevli çevik kuvvet polislerine karanfil verdi.
        Taraftarlar statta görevli çevik kuvvet polislerine karanfil verdi.
        24 Erzincanspor ile Galatasaray, Erzincan 13 Şubat Stadı’nda karşılaştı. Yedek kulübesindeki futbolcular soğuktan etkilendi.
        24 Erzincanspor ile Galatasaray, Erzincan 13 Şubat Stadı’nda karşılaştı. Yedek kulübesindeki futbolcular soğuktan etkilendi.
        Galatasaray bu sezon ilk kez 3. formasıyla sahaya çıktı
        Galatasaray bu sezon ilk kez 3. formasıyla sahaya çıktı

        MAÇTAN NOTLAR

        Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ikinci hafta karşılaşmasında Spor Toto 3. Lig ekibi Anagold 24 Erzincanspor'a konuk olan Galatasaray, yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıktı. Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Jan Olde Riekerink, Anagold 24 Erzincanspor karşısında, takımda fazla süre alamayan oyunculara şans tanıdı.

        As kadrodan yalnızca Lionel Carole ile Semih Kaya'ya ilk 11'de şans veren Hollandalı teknik adam, genç oyuncular Gökay Güney, Birhan Vatansever ve Berk İsmail Ünsal'ı başlangıç kadrosunda oynattı. Sarı-kırmızılı ekip, Cenk Gönen, Cavanda, Semih Kaya, Chedjou, Linnes, Birhan Vatansever, Hamit Altıntop, Carole, Gökay Güney, Josue ve Berk İsmail Ünsal 11'i ile sahaya çıktı. Yedeklerde ise Eray İşcan, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Hakan Balta, De Jong ve Sabri Sarıoğlu yer aldı.

        MAÇ -5 DERECEDE OYNANDI

        Anagold 24 Erzincanspor-Galatasaray karşılaşması, oldukça soğuk bir havada gerçekleştirildi. Gündüz saatlerinde yapılmasına karşın maç saatinde termometre -5 dereceyi gösterdi. Saha zemininde ince bir kar tabakası bulunurken, saha çizgileri siyaha boyandı.

        Bölgede etkili olan kar yağışı, Ziraat Türkiye Kupası'nın yayıncı kuruluşunu da etkiledi. Erzincan'a gelmeye çalışan canlı yayın ekibinin, kar yağışı nedeniyle ana yollarda yaşanan ulaşım sıkıntısının mağduru olduğu ve kente ulaşmakta güçlük çektiği bildirildi. Müsabaka bu nedenle gecikmeli başlarken, ilk bölümde sadece pilot kamera kullanılabildi.

        TARAFTARLARIN İLGİSİ YÜKSEK

        Müsabakaya Erzincan ve çevre illerde futbolseverlerin ilgisi yüksek oldu. Erzincan 13 Şubat Stadı'ndaki maçın biletleri 50 ve 100 liradan satışa çıkarılırken, tribünlerin önemli bölümünün dolduğu görüldü. Müsabakayı yaklaşık 6 bin kişi izledi. Maçı iki takım taraftarları tribünlerde karışık olarak takip etti.

        TERÖR SALDIRISI UNUTULMADI

        Karşılaşmayı izleyen taraftarlar, İstanbul'da yaşanan terör saldırısına tepki gösterdi. Taraftarlar maç öncesinde, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" ve "Polise uzanan eller kırılsın" tezahüratları yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ