Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aykut Kocaman'ın Vardar - Fenerbahçe maçı yorumu - Futbol Haberleri

        UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak isteyen Fenerbahçe, Makedonya'da Vardar'a 2-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Aykut Kocaman maç sonunda karşılaşmayı değerlendirirken bireysel hataların bu döneme gelmesinin ilginç olduğunu vurguladı. Teknikdirektör Aykut Kocaman, Vardar yenilgisinin üzüntüsünü dile getirdi...

        Kocaman, “Maçtan önce beklemediğimiz sonuç olduğu gibi oyundan sonra da iç acıtıcı bir sonuç. Turu İstanbul’a bıraktık. Buradan zorlu bir periyot için tam Trabzonspor maçı öncesi avantajlı bir skorla dönmek çok rahatlatacaktı ancak bu zorlu periyotta işimizi tamamen zorlaştıran bir durum oldu. Söylenecek fazla bir şey yok. Onlarca şut ve orta denemesi, son paslar. Bu kadar pozisyon var ama gol yok. Hemen hemen rakibin hazırladığı hiçbir pozisyon yokken kendi kendimize yarattığımız iki gol. Dönem olarak ilginç bir dönemden geçtiğimiz tartışılmaz. Bugünkü (dünkü) oyunun üzerine iki takımı dengeye koyduğumuz andan itibaren zor olmakla beraber turu geçeceğimize eminim” şeklinde konuştu.

        "34 MAÇTA OLACAK HATALARIN 2 MAÇTA OLMASI İLGİNÇ"

        Tecrübeli çalıştırıcı, “Bu kadar bireysel hata Fenerbahçe standardındaki oyuncuların kolay yapacağı bir şey değil. 34 maç içerisinde belki 5-6 kere olur. Bunun 3 ya da 4 tanesinin hemen iki maçta olması dönem olarak ilginç olduğunu gösteriyor. Bireysel olarak konuşmaya gerek yok. Elimizdeki kadroda Mehmet Topal’ı stoper alternatifi olarak saymak zorundayım. Arka arkaya gelen 3 tane zorlu maç var. Elimizde sadece 2 stoper var. Herhangi bir sakatlıkta işlerimiz daha zor olacaktı. Telafisi olan bir maç olunca bunu denemek istedik. 2-0’la işi zorlaştırdık tabii. Amaç hareketlilik getirmekti” ifadesini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ