Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Cagliari, Fenerbahçe'den Gregory van der Wiel'i transfer ettiğini duyurdu - Futbol Haberleri

        Cagliari, daha önce İtalya'ya davet ettiği ve sağlık kontrollerinden geçirdiği Gregory van der Wiel'in transferini resmen açıkladı. İtalyan ekibi bu transferi Twitter hesabından yayınladığı bir video ile duyurdu ve "Hoş geldin Van der Wiel" ifadelerini kullandı.

        29 yaşındaki Hollandalı oyuncu, geçen sezon başında 4 yıl formasını giydiği Paris Saint-Germain'den ayrılmış ve bonservissiz şekilde Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Van der Wiel, sarı-lacivertli formayla toplamda 17 maça çıkarken bu karşılaşmalarda 1 asist yapmıştı.

        Fenerbahçe, Cagliari'nin Şilili sağ beki Mauricio Isla'yı transfer etmişti. İtalyan kulübü, sarı-lacivertlilerle daha sonra bir hazırlık maçı yapmıştı. Cagliari, Isla'dan doğan boşluğu Van der Wiel'la doldurdu. İtalyan kulübünden yapılan açıklamada Hollandalı savunamcıyla 2020 yılına kadar sözleşme imzalandığı kaydedildi. Van der Wiel, Cagliari'de 2 numaralı formayı giyecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ