Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Steam Yaz İndirimi'nde kaçırılmaması gereken 10 oyun: En iyi korku oyunları - Teknoloji Haberleri
        1

        5 Temmuz'a kadar devam edecek olan Steam Yaz İndirimleri'nde, en iyi korku oyunlarını bir araya getirdik. Bu oyunlar kaçmaz!

        2

        Outlast - 6,20 TL (%80 indirim)

        Korku oyunu türünün unutulmazları arasına giren Outlast, bir gazetecinin görev icabı akıl hastanesine ulaşması ve orada kilitli kalmasıyla başlıyor. Outlast, türün müdavimleri için son derece başarılı bir örnek.

        3

        SOMA – 9,80 TL (%80 İndirim)

        Korku ve bilim-kurgu türünü harmanlayan SOMA, Amnesia: The Dark Descent’ın yapımcılarının elinden çıktı. İletişim yok, yiyecek tükeniyor ve siz bir su altı tesisinde hayatta kalmak zorundasınız.

        4

        Alien: Isolation – 14,75 TL (%75 İndirim)

        Aynı isimli film serisindeki karanlık atmosferi oyunculara aktarmayı başarabilen nadir yapımlardan biri olan Alien: Isolation’da Ellen Ripley’in kızı Amanda rolündesiniz. İlk filmdeki olayların üzerinden 50 yıl geçmiş ve siz annenizin kayboluşunun altındaki gerçeği bulmak zorundasınız. Korku külliyatının en korkunç ve vahşi yaratıklarıyla tekrar yüz yüze gelmeye hazırlanın.

        5

        Observer - 29,40 TL (% 40 İndirim)

        Bir siber-punk korku oyunu olan Observer’da 2084 yılında elit bir beyin detektifi rolündesiniz. Amacınız şüphelilerin beyinlerine girerek en büyük korkularını açığa çıkarmak. Bunu yaparken kendi büyük korkularınızla da yüzleşmek zorunda kalacaksınız!

        6

        Outlast 2 – 16,66 (%66 indirim)

        Korku türünün efsaneleri arasına giren Outlast’ın devamı niteliğindeki yapım, farklı bir hikayeyi ve karakterleri oyunculara sunuyor. Ancak hayatta kalma güdüsü ile insan zihninin vahşi doğasına olan yolculuk değişmiyor.

        7

        Amnesia: The Dark Descent - 4,65 TL (%85 İndirim)

        Pek çok oyun severe göre korku oyunları tarihinin en unutulmaz yapımı olan Amnesia: The Dark Descent'te, hafızamızı kaybetmiş biri olarak koca bir şatoda uyanıyoruz. Hem kimliğimizi, hem de neden hafızamızı kaybettiğimizi öğrenmeye çalışırken, şatoda yalnız olmadığımız gerçeğiyle de yüzleşiyoruz.

        8

        Resident Evil 7 – 57,85 TL (%35 indirim)

        Serinin son oyunlarıyla korku türünden aksiyona doğru evrilerek sevenlerine hayal kırıklığı yaşatan Resident Evil, yedinci oyunuyla özüne geri döndü! Dehşet dolu bir korku dünyasına kapısını açan yapım, “Ne kadar çok zombi öldürürüm?” sorusu yerine “Nasıl hayatta kalırım?” dedirtiyor.

        9

        The Evil Within 14,49 TL (%75 indirim)

        Üçüncü şahış hayatta kalma ve korku oyunu olan The Evil Within, özlenen Resident Evil ile benzerlikler taşıyor. Eğer aksiyondan ziyade hikayeye önem veriyorsanız ve az mühimmata sahipken gerilimi hissetmek istiyorsanız The Evil Within’i kaçırmayın.

        10

        Dead by Daylight – 15,50 TL (%50 İndirim)

        Bir kişinin azılı bir katil rolüne geçtiği çok oyunculu Dead by Daylight’ta diğer 4 kişi birbirinden yardım alarak hayatta kalmaya çalışıyor. Gerilim ve korkuyu doruklarda hissettiren yapım, Steam’da en çok satılan oyunlardan biri.

        11

        Friday the 13th: The Game - 29,50 TL (%50 indirim)

        Aynı isimli kült korku filminden ilham alan Friday the 13th: The Game, son zamanların en popüler çok oyunculu yapımlarından bir tanesi. Dead by Daylight’a benzer şekilde bir kişi psikopat seri katil Jason’un yerine geçiyor ve diğer oyuncuların hayatını cehenneme çeviriyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ