Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor kim elendi, konseyde kim gitti? 9 Mayıs Survivor İngiltere ödülü oyununu kim aldı ve hangi takım kazandı?
        1

        TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor'da bugün de ödül oyunu heyecanı yaşanıyor. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı büyük ödülün ikinci turu bu akşam ekranlara geldi. Ödülü kazanan takım jetlerle adadan alınarak, İngiltere'ye Hull City maçına götürülecek.

        Yarışmacılar verilen telefonlar ile seyahatlerini kaydedebilecekler. Oyunu iki kez kazananın ödüle gideceği mücadelenin ilk turunu Mavi Takım kazandı. Oyunun ikinci etabı ise bugün gerçekleşiyor. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte Survivor son bölümde yaşananlar ve eleme adayı hakkında merak edilenler...

        2

        SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor ödül oyunu heyecanlı dakikalara sahne oldu. Kadınlar mücadelesini 8-3 Kırmızı takım kazandı.

        Erkekler mücadelesini de 8-6 skor ile Kırmızı takımın kazanmasıyla genel tablo 1-1 oldu. Eşitlik sonrası yarış Best Of'a (En iyilere) kaldı.

        En iyiler yarışında ise, 2-1'lik skor ile ödül oyununun sahibi Mavi takım oldu.

        3

        SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

        Survivor'da ilk eleme adayı Evrim Keklik, ikinci eleme adayı Nisa Bölükbaşı, üçüncü eleme adayı ise Berkan Karabulut oldu.

        4

        SURVİVOR KİM ELENDİ?

        Survivor'da bu hafta kimin eleneceği henüz belli olmadı.

        Bu hafta 3 dokunulmazlık, haftaya 3 dokunulmazlık oyunu oynanacak ve ardından toplamda 6 eleme adayının ardından bir isim yarışmaya veda edecek.

        Eleme konseyinin 10 Mayıs Salı akşamı yapılması bekleniyor.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ