Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Valerien Ismael'den Beşiktaş ve Türkiye sözleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        YENİ TEKLİFLER VAR MI?

        "Teklif yapan kulüperle görüşmelerim devam ediyor. Danışmanım ve ben şu anda çok meşgulüz. Bu dönem, birçok kulübün takımını yeniden düzenlediği bir dönem."

        2

        "Şunu da itiraf etmeliyim ki, son 3 ay benim için iyi geçti. Bütün hafta ailemle birlikteyim. Ancak, yeni bir kulüp için tüm pillerimi şarj ettim."

        3

        "Bir kulüpte çalıştığım dönemde bile 15 günde 1 eve dönerdim. Bu yüzden Münih'e direkt uçuş bağlantısı olan şehirlerdeki kulüpleri seçmeyi seviyorum."

        4

        "TÜRKİYE'DE FİKİRLERİ OLAN BAŞKANLAR VAR!"

        (Teknik direktörlüğün en sevdiğiniz yanı nedir?) "Bunu söylemek zor, çok farklı bir iş. Almnaya'da açık bir yapı ve sportif hedefle mücadele ediyorsunuz. İngiltere ve Türkiye'de patron tamamen tenik direktör. Bir de fikirleri olan kulüp sahipleri ya da başkanlar var."

        5

        BEŞİKTAŞ SÖZLERİ

        "Türkiye'de cennet ile cehennem arasında bir yer yok, ikisinden biri. Beşiktaş ile harika bir 7 ay geçirdim ama baskı çok yüksekti. Her zaman kazanmak zorundaydık. Beraberlikler bile yetmiyordu."

        6

        "İNGİLTERE FUTBOLUNA DAHİL OLMAK BÜYÜK OLAY"

        "İngiltere futboluna dahil olmak büyük bir olaydır. Futbolun içindeyseniz bir gün İngiltere'de bulunmak zorundasınız. Mesele para değil, İngiltere futbolun anavatanı."