Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Yeni Beşiktaş'a tam not! Şenol Güneş'in yüzünü güldüren tablo - Beşiktaş Haberleri
        1

        Siyah beyazlı ekibin Vodafone Park'ta MKE Ankaragücü ile oynadığı karşılaşmada ilk kez forma giyen Omar Colley, Onur Bulut ve Alexandru Maxim'in ortaya koydukları mücadele ve aldıkları sorumluluklar; hem teknik direktör Şenol Güneş'i hem de taraftarı memnun etti.

        2

        Deneyimli teknik adamın özellikle Onur Bulut'un performansını çok beğendiği ifade edildi.

        3

        Milli futbolcunun sağ koridorda Nathan Redmond ile yakaladığı uyum ve hücuma verdiği destekle takımın anahtar oyuncularından biri olabileceği belirtiliyor.

        4

        Şenol Güneş'in Valentin Rosier'ye oranla Onur Bulut'a kalan haftalarda daha çok forma şansı vermesi bekleniyor.

        5

        Siyah beyazlı formayı Ankaragücü maçında ilk kez sırtına geçiren isimlerden Omar Colley de savunmadaki duruşuyla beğenildi.

        6

        Fiziki görüntüsü, hamle zamanlamaları ve kesici özellikleriyle dikkat çeken Gambiyalı stoperin, Romain Saiss ve Welinton ile gireceği forma rekabetinde daha şanslı olduğu ifade ediliyor.

        7

        Ankaragücü karşılaşmasının son bölümünde şans bulan Alexandru Maxim de, siyah beyazlı takımın en önemli hücum alternatiflerinden biri olabileceğini gösterdi.

        8

        Süper Lig'de 100'ün üzerinde maça çıkıp 40 gol kaydeden Rumen futbolcu, 7 dakikalık performansıyla bile siyah beyazlı camianın takdirini kazandı.

        9

        Beşiktaş formasıyla ikinci maçına çıkan bir diğer yeni transfer Amir Hadziahmetovic ise; Gedson Fernandes ve Salih Uçan ile birlikte siyah beyazlı takımın orta sahasını toparladı.