Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'da kadro dışı kalan Abdülkadir Ömür'e iki yeni talip: Başakşehir ve Pendikspor istiyor! - TS transfer haberleri - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor'da kadro dışı kalan Abdülkadir Ömür'ün talipleri artıyor. Championship ekiplerinden Hull City'nin de istediği milli futbolcu için Süper Lig'den Başakşehir ve Pendikspor devreye girdi.

        TEKLİFLER 5 MİLYON EURO

        Hull City'nin bonservisine 3,5 milyon Euro teklif ettiği Abdülkadir Ömür için iki kulüp de bordo-mavililerle masaya oturdu. Habertürk'ten Çağatay Çelik'in haberine göre iki kulübün Abdülkadir için yaptığı teklifler ise 5 milyon Euro.

        OYUNCUNUN GÖNLÜ HULL CITY'DEN YANA

        Yıllar önce Manchester City'nin resmi teklif yaptığı Abdülkadir Ömür'ün gönlü İngiltere'den yana. Yurt dışına çıkma fırsatını bir kez daha kaçırmak istemeyen milli futbolcu, Hull City'de oynamak isterken Trabzonspor ise Başakşehir ve Pendikspor'un tekliflerini daha cazip buluyor.

        REKLAM

        AVCI İLE GÖRÜŞTÜ

        Abdülkadir Ömür'ün Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile özel olarak görüştüğü de öğrenildi. 24 yaşındaki yıldızın Avcı ile yaptığı görüşmede ayrılık talebini ilettiği belirtildi.

        Bordo-mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı geçen günlerde yaptığı açıklamada "Abdülkadir ve Umut sebebini bilmediğim bir şekilde aramızda yoktu. Kulübümüz açıklama yapar" ifadelerini kullanırken Galatasaray derbisi öncesinde ise "Onun lakabı 'Ömür Avcı'. Kulübün içinde böyle denir. İnsan kaybetmek, oyuncu kaybetmek çok kolay. Aslında alınan bu karar Ömür'ü kazanmak için alınan bir karardır. Yönetim kuruluyla istişare içinde alınan bir karardı" dedi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ