Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Abdülkerim Bardakçı, Fenerbahçe'ye çok yakın! - Abdülkerim Durmaz transferinde son durum! - Son Dakika FB Transfer Haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Süper Lig’in dikkat çeken stoperlerinden Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı için yarış haline giren 3 büyüklerden kazanan Fenerbahçe oldu.

        2

        Uzun süredir yapılan görüşmelerde başarılı stoperi için çok sayıda teklif alan Konyaspor, Fenerbahçe ile anlaşma sağladı.

        3

        Galatasaray’ın 27 yaşındaki stopere karşılık takas oyuncu önerdiği, Beşiktaş’ın ise 2 milyon 250 bin Euro son teklif olarak sunduğu Abdülkerim için Fenerbahçe, teklifte bonuslarla beraber 3 milyon Euro’ya kadar çıkarak kazanan taraf oldu.

        4

        Fenerbahçe’nin teklifini peşin olarak ilettiği, Beşiktaş’ın ise vadeler halinde bir teklifte bulunduğu, bunun üzerine de Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un el sıkıştığı öğrenildi.

        5

        İki başkanın dün gerçekleşen Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı sonrası ayrıntılarıyla bu konuyu konuştukları belirtildi.

        6

        KIM MIN-JAE İNGİLTERE’YE

        Abdülkerim Bardakçı’yı alternatif olarak kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, çok yoğun teklifler aldığı başarılı stoperi Kim Min-jae’yi de göndermeye hazırlanıyor.

        7

        İngiliz kulüplerinin yakın ilgisinin olduğu bilinen Güney Koreli futbolcu için 23 milyon Euro olan fesih bedelinin İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton’ın ödeyeceği tahmin belirtiliyor.

        8

        Transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ