Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta? BJK Ankaragücü maçı muhtemel 11'ler - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş, Süper Lig'in 25. haftasında bugün MKE Ankaragücü ile evinde karşı karşıya geliyor.

        2

        BEŞİKTAŞ ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Vodafone Park'taki mücadele saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

        3

        Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde son 5 maçta 3 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgiyle 10 puan toplayarak tırmanışa geçen siyah-beyazlı ekip, 26. haftadaki Galatasaray derbisi öncesi MKE Ankaragücü karşısında galibiyet ve moral arayacak.

        4

        Ligde 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 yenilgi alan Beşiktaş, 40 puanla 5. sırada yer alıyor. MKE Ankaragücü ise 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 12 yenilgiyle 20 puan toplayarak 17. sırada bulunuyor.

        5

        DERBİ ÖNCESİ SARI ALARM

        Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi öncesi 6 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Burak Yılmaz, Atiba Hutchinson, Caner Erkin, Georges-Kevin N'Koudou, Umut Nayir ve Tyler Boyd, yarınki karşılaşmada kart gördükleri takdirde Galatasaray karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

        6

        Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Gökhan Gönül forma giyemeyecek. Sergen Yalçın'ın muhtemel 11'i şöyle: