Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın Ankaragücü ilk 11'i! - Beşiktaş Haberleri
        1

        Süper Lig'de son 5 maçını kazanarak şampiyonluk için yeniden iddialı hale gelen Beşiktaş'ta tek hedef bugün oynanacak Ankaragücü maçını kazanarak seriyi sürdürmek.

        2

        Lider Medipol Başakşehir'in art arda yaşadığı puan kayıplarının ardından şampiyonluk yarışında tekrar iddialı hale gelen siyah-beyazlılar, Başkent ekibini de yenerek üst üste 6. galibiyetini almanın peşinde.

        3

        GÜNEŞ REKOR KIRACAK

        Kartal'ın tecrübeli hocası Şenol Güneş, kritik maçtan galip ayrılması halinde rekor da kıracak. Beşiktaş'ın başında üst üste en fazla 5 galibiyet alan Güneş, bu seriyi 6'ya çıkarması halinde ilki başaracak.

        4

        ÖĞRENCİLERİNİ UYARDI

        Güneş, Ankaragücü maçı öncesi yaptığı toplantıda öğrencilerine uyarılarda bulundu. Tecrübeli çalıştrıcı şunları söyledi:

        5

        "Şampiyonluk için şansımız az görünüyordu fakat son haftalarda Başakşehir'in kayıpları sonrası iddialı bir hale geldik. Bu iddiayı korumak için hata yapma lüksümüz yok."

        6

        "Sizden erkenden maçı koparmanızı bekliyorum. Taraftarımız arkanızda olacaktır. Ankaragücü hedefsiz gibi gözükse de tehlikeli ve sorun çıkarabilecek bir ekip. Bu nedenle dikkatli olup herhangi bir puan kaybına izin vermemeliyiz."

        7

        BURAK'A "DİKKAT ET" MESAJI

        Güneş, golcüsü Burak Yılmaz'ı da Ankaragücü maçı öncesi uyardı. Sarı kart sınırında bulunan oyuncusuyla özel bir görüşme yapan tecrübeli çalıştırıcı, "Bu takım için önemini biliyorsun. Bu maçın ardından gelecek hafta belki de lig finaline çıkacağız. Bu nedenle kartlık müdahalelerden ve diyaloglardan kesinlikle kaçın" dediği öğrenildi.

        8

        İŞTE GÜNEŞ'İN İLK 11'İ

        Şenol Güneş'in Ankaragücü karşısında sahaya sürmeyi planladığı ilk 11 ise şöyle:

        9

        Karius