Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş, Quaresma için teklif bekliyor! - Futbol Haberleri
        1

        UEFA Avrupa Ligi'nde I Grubu 3. hafta maçında Genk karşısında alınan 4-2'lik mağlubiyet büyük sıkıntı yarattı.

        2

        Alınan ağır yenilginin yanı sıra, oynanan futbol nedeniyle de eleştirilerin hedefinde olan Beşiktaşlı futbolculardan Ricardo Quaresma, maçtan sonra yaptığı açıklamalar nedeniyle siyah-beyazlı kulüpte gündemin başına yerleşti.

        3

        Milliyet gazetesinin haberine göre; "Ben bu takımdan bir kez ayrıldım. Sorun bensem, fazlalık bensem Ocak ayında yine gidebilirim" ifadelerini kullanan Portekizli oyuncunun, böyle bir taleple gelmesi halinde Beşiktaş yönetimi "dur" demeyecek.

        4

        Daha önce de çeşitli teklifler alan ve yönetimin bonservis bedeli gelecek olması nedeniyle o dönem gitmesini umduğu Quaresma, ligin devre arasında iyi bir teklif alması halinde, yönetim her türlü kararına 'evet' yanıtını verecek.

        5

        Bir yandan hem şampiyonluğu kovalayan hem de devre arasında bazı oyuncuları göndererek mali kaynak yaratmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, kariyerinin sonuna yaklaşan 35 yaşındaki Ricardo Quaresma'yı bile gerekirse satış listesine koyacak.

        6

        Ricardo Quaresma'nın Genk maçından sonraki bu açıklamasını o anki üzüntüsüne bağlayan ve bu oyuncusunu teselli etmeye hazırlanan siyah-beyazlı yönetim, her şeye rağmen devre arasında ayrılmak istemesi halinde, Portekizli oyuncuya gerekli kolaylılığı gösterecek.