Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta son dakika: Kanat için İngiltere seferi! (Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri) - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın resmen göreve başlamasının ardından transfer hareketliliği de artıyor.

        2

        Tecrübeli çalıştırıcı, yönetimle yaptığı ilk görüşmelerde stoper, sol bek ve kanat bölgesine kesin takviye istediğini kurmaylara iletti.

        3

        Kanat mevkisinde Ricardo Quaresma konusunda belirsizlik sürerken Jeremain Lens için ise satış ya da kiralama konusunda arayışlar sürüyor.

        4

        Kiralanabilecek kaliteli isimlere odaklanan siyah-beyazlılar, bu mevki için Everton'da oynayan Yannick Bolaise ismini de gündeme almıştı.

        5

        Transfer komitesi, Kongolu yıldız için İngiliz ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

        6

        Önümüzdeki günlerde İngiltere seferine çıkacak olan başkan Fikret Orman ve kurmayları, 30 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için nabız yoklayacak.

        7

        Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Aston Villa'da, ikinci yarısını ise Anderlecht'te geçiren Bolaise için Cenk Tosun transferiyle Everton'la oluşan iyi ilişkilere güveniliyor.

        8

        Bolaise, Anderlecht'te geçtiğimiz sezon 7 maçta 4 gol ve 1 asistle oynadı.

        9

        AVCI'DAN VİDA RAPORU

        Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Vida konusunda kararını yönetime iletti.

        10

        Avcı, başta İngiliz kulüpleri olmak üzere İtalya, İspanya ve Fransa’dan teklifler alan 32 yaşındaki Hırvat stoper için kesinlikle takımda kalmalı raporunu verdi.

        11

        Avcı'nın “Vida, Hırvatistan Milli Takımı ile 2018 Dünya Kupası’nda ikincilik yaşamış bir oyuncu. Geçen sezon çok başarılıydı. Onun gibi bir savunmacıya ihtiyacımız var. Kesinlikle takımda kalmalı” dediği öğrenildi.

        12

        KARİUS’A YERLİ YEDEK

        Avcı’nın sözleşmesi biten Tolga Zengin’in ayrılması sonrası Loris Karius’un arkasında yeni bir kaleciye ihtiyaç olduğunu söylediği bildirildi.

        13

        Avcı'nın “Kaleye yapacağımız transfer yerli olmalı” dediği kaydedilirken adaylar ise belirlendi.

        14

        Siyah-beyazlılar, tecrübeli çalıştırıcının talebi doğrultusunda Rize’den Gökhan Akkan, Malatya’dan Ertaç Özbir ve İstanbulspor’dan Alperen Uysal’ı gündemine aldı.

        15

        DORUKHAN İÇİN TEKLİFLERİN YÜKSELMESİ BEKLENİYOR

        Beşiktaş'ta sezonun en büyük kazançlarından birisi olan Dorukhan Toköz için teklif yağmaya devam ediyor.

        16

        Genç yıldıza İtalya ve İngiltere'den talipler olduğu belirtilirken son olarak Milan'ın Hakan Çalhanoğlu ile takas önereceği iddia edilmişti.

        17

        Ancak siyah-beyazlı yönetimin takas tekliflerine kapalı olduğu ve 15 milyon Euro'luk bir bonservis beklentisi olduğu ifade edildi. Dorukhan'ın böyle bir teklif gelmemesi halinde takımda kalacağı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ