Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri! El Shaarawy'de sıcak gelişme
Beşiktaş'ın ara transferde nabız yoklayıp asıl hamle için sezon sonunu beklediği Roma'nın yıldızı El Shaarawy konusunda sıcak bir gelişme yaşandı.
Beşiktaş'ın gündeminde bulunan Stephan El Shaarawy'nin kulübü Roma ile olan kontrat uzatma görüşmelerine sıcak bir gelişme yaşandı.
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız ismin Roma'yla yaptığı görüşmelerde indirime yanaşmadığı belirtildi.
İtalyan basınından Corriere della Sera'nın haberinde Roma'yla sözleşmesi Haziran'da sona erecek olan El Shaarawy'nin sözleşmesinde indirim yapmayı kabul etmediği belirtildi.
Yıllık 4 milyon euro garanti ücret alan El Shaarawy'nin indirime yanaşmaması halinde ise Roma'nın oyuncuyu gözden çıkaracağı kaydedildi.
Bu sezon üç kulvarda çıktığı 30 maçta 4 gol 2 asist üreten El Shaarawy, 2012'den beri formasını giydiği İtalya Milli Takımı'nda çıktığı 29 maçta 6 gol kaydetti.
BEŞİKTAŞ SEZON SONUNU BEKLİYOR
Beşiktaş ara transfer, uzun süre Roma'da forma giyen El Shaarawy için uğraşmıştı.
Teknik direktör Şenol Güneş'in performansından memnun kalmadığı N'Koudou'nun yerine takviye yapmak isteyen siyah-beyazlılar, İtalyan kulübünü ikna edemedi.
Siyah beyazlıların, bunun üzerine sezon sonunu beklemeye karar vermişti.
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Mısır asıllı İtalyan oyuncuyla yapılan görüşmelerde olumsuz bir yanıt almayan yönetim, haziran ayında yeniden masaya oturacak.
Beşiktaş yönetimi yıldız ismi kadrosuna katarak yeni sezona iddialı bir giriş yapmayı hedefliyor.