Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin sol bek kapışması! İki dev Giacomo Quagliata'nın peşinde! -Spor haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ve Fenerbahçe, transferde karşı karşıya geldi.

        2

        Kadrolarına sol bek takviyesi yapmak isteyen iki devin aynı isme talip olduğu ortaya çıktı.

        3

        İtalyan basınında yer alan habere göre; Beşiktaş ve Fenerbahçe, Serie A'da Cremonese forması giyen Giacomo Quagliata'yı gündemine aldı.

        4

        22 yaşındaki futbolcuyu Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yanı sıra İtalyan ekibi Genoa ile birçok Avrupa kulübünün de yakından takip ettiği belirtildi.

        5

        Quagliata, Serie A'nın son sırasında yer alan Cremonese'de bu sezon sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

        6

        Takımıyla 16 resmi maça çıkan İtalyan futbolcu 1 de gol attı.

        7

        Sol bekin yanı sıra sol açıkta da görev yapabilen Quagliata, futbola Calcio Sicilia'da başladı. Daha sonra ProVercelli, Latina, Bari ve Heracles'te forma fiyen Quagliata, bu sezonun başında 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Cremonese'nin yolunu tuttu.

        8

        Güncel piyasa değeri 2 milyon euro olarak gösterilen genç oyuncunun Cremonese ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ