Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam ‘Çiftçi Kulübü’ne yüzde 15 faiz indirimi - İş-Yaşam Haberleri

        İşbirliğiyle Şekerbank, üretimin sürdürülebilirliği için çiftçiler toprağını, köyünü bırakıp gitmesin diye başlattığı “Aile Çiftçiliği Bankacılığı” kapsamındaki finansman ürünlerinde, Vodafone Çiftçi Kulübü üyelerine yüzde 15’e varan faiz indirimi sunuyor.

        ÖDEME HASATTA

        Çiftçiler ayrıca Vodafone cep telefonu faturalarını da faizsiz ve hasat zamanında ödeyebiliyor. Platform kapsamında, Vodafone ve Şekerbank işbirliğiyle çiftçilerin finansal anlamda güçlenmelerine de katkıda bulunulması hedefleniyor. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Türkiye’de istihdama katkısı yüzde 20, ekonomideki ağırlığı da yüzde 7’nin üzerinde olan tarım sektörünün ekonomi içindeki rolüne ve kırsal kalkınmadaki stratejik önemine dikkat çekti. Buruk, Dijital Dönüşüm vizyonları doğrultusunda Vodafone Çiftçi Kulübü ile 7 yıldır tarımın dijitalleşmesine öncülük etmek için çalıştıklarını vurguladı.

        ‘HIZLI ERİŞİM’

        Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, işbirliği kapsamında çiftçilerin, finansman kaynaklarına dijital bankacılık aracılığıyla daha hızlı ve uygun koşullarda ulaşmasını sağladıklarını söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ