Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fatih Terim'den sürpriz karar! Galatasaray'ın Başakaşehir maçı ilk 11'i... - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda son şampiyon Medipol Başakşehir ile karşı karşıya geliyor. Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki müsabaka saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmada hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak.

        2

        Lige sahasındaki 3-1'lik Gaziantep FK galibiyetiyle başlayan sarı-kırmızılı ekip, UEFA Avrupa Ligi'nde de deplasmanda Azerbaycan temsilcisi Neftçi'yi 3-1'lik skorla eleyerek tur atladı.

        3

        Başakşehir'e moralli gidecek olan Fatih Terim'in öğrencileri, son şampiyonu da mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor.

        4

        Altyapısından çıktığı Galatasaray'a 9 yıl aradan sonra dönen Arda Turan, eski takımı Medipol Başakşehir'e karşı ilk kez forma giyecek.

        5

        Galatasaray'da Emre Akbaba sakatlığı nedeniyle Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyecek. Sağ üst arka adalesinden sakatlık yaşayan ve tedavisi süren Emre, bir süre daha takımdan ayrı kalacak.

        6

        TERİM'DEN ETEBO SÜRPRİZİ

        Takıma yaklaşık 10 gün önce katılan yeni transfer Oghenekaro Etebo'nun ise ilk 11'de başlaması bekleniyor. Ligin ilk haftasında performansıyla tam not alsa da Neftçi Bakü maçında Belhanda'nın yedek kulübesinde olacağı, yerine Etebo'nun ilk 11'de forma şansı bulacağı belirtildi.